Det er foreløpig ikke mulig å besøke USA, men destinasjonen The Great American West har i stedet lagt til rette for å utforske de fem delstatene Idaho, Montana, Wyoming, Sør-Dakota og Nord-Dakota digitalt.

Mount Rushmore - Presidenter - Sør-Dakota - USA
Mount Rushmore med portrettene av de tidligere presidentene George Washington, Thomas Jefferson, Teddy Roosevelt og Abraham Lincoln. (Foto: South Dakota Tourism/Related.dk)

I Idaho kan du for eksempel bli med på rafting og basehopp over Snake River – fra stuen i Norge. Hvis du lengter etter å komme deg ut og gå turer, kan du også oppleve Bitterroot Mountains i Montana i 360 grader, mens skientusiaster kan stå på ski eller kjøre snøscooter i det snødekte landskapet i Laramie i Wyoming.

Les mer om Idaho, Snake River, Bitterroot Mountains, Montana, Laramie og Wyoming HER, HER, HER, HER, HER og HER (eksterne lenker)

I Sør-Dakota kan du virtuelt besøke det berømte Mount Rushmore National Memorial med de 18 meter høye skulpturene av de tidligere amerikanske presidentene George Washington, Thomas Jefferson, Teddy Roosevelt og Abraham Lincoln.

Besøk Mount Rushmore National Memorial HER og HER, samt Sør-Dakota HER (eksterne lenker)

Du kan også bli med på omvisning i det historiske museumskomplekset Bonanzaville i Nord-Dakota. Turen begynner i byen Fargos eldste hus og tar besøkende med på en reise gjennom tid – med historiske gjenstander, landbruksredskaper og gamle bygninger.

Les mer om Bonanzaville HER og om Nord-Dakota HER

Flere saker om Idaho, Montana, Nord-Dakota, Sør-Dakota og Wyoming finner du HERHERHERHER og HER


Kommentarer