75% av nordmenn reiser på ferie hvert år. Samtidig ligger Norge på toppen over land som reiser mest på ferie. Disse tallene tar Reiseguiden seriøst.

Per Svanström (bilde: reiseguiden.no)

Per Svanström (bilde: reiseguiden.no)

Nå lanserer sammenligningssiden Reiseguiden en totalrenovert reiseportal for å møte den store etterspørselen. Ved å satse på å gi besøkerne en ny, unik brukeropplevelse vil Reiseguiden nå bli like enkel å bruke på mobil som på iPad og PC.

— Mobilbruken har eksplodert de siste to årene og står for over halve trafikken på Reiseguiden. Da er det viktig at tjenestene fungerer like bra uansett hvilken enhet man surfer på, sier Per Svanström, daglig leder på Reiseguiden.

Reiseguiden merkes det fort om været er dårlig hjemme hos de besøkende som surfer innom siden, og Reiseguiden er nå klar for en travel og regnfull høstsesong.

— På dager med regn og dårlig vær opplever vi mangedobling av belastningen på siden vår. Derfor har Reiseguiden gjort det enklere enn noensinne å sammenligne og booke reiser til hele verden på ett sted — og via alle plattformer, sier Per Svanström, daglig leder på Reiseguiden.

— Våre besøkende sitter på bussen, på caféer og på hytten og surfer på mobilen for å finne reiser. Med den nye siden klarer vi å gi mobilbesøkerne en mye bedre opplevelse, sier Per Svanström, daglig leder på Reiseguiden.

Samtidig vil Reiseguiden fortsette å rette fokuset mot brukernes muligheter. De reisende kan skrive egne reiseguider, dele fotoalbum fra reisen og bidra med egne tips og erfaringer med andre reiseglade i diskusjonsforumet.

I tillegg vil Reiseguiden fortsette å dele inspirerende artikler til spennende reisemål.

— Dette er bare begynnelsen på en helt ny reise for oss, sier Per Svanström, daglig leder på Reiseguiden.

Kommentarer