Billigste flybilletter fra Norge til Europa på 10 år, vin jorden rundt, bilder av samtlige norske paraolympiske gullvinnere stilles ut på Maihaugen og hva hadde eiendomsmeglere og reisearrangører til felles for et par tiår siden? Dette er stikkordene for Nye ReiselivsavisenRadioRiksOslo uke 2 – 2022

Bremen - Rådhus - Kommunal vinkjeller - Unesco
Fra den verdensberømte vinkjelleren under rådhuset i Bremen – verdens største kommunale vinkjeller ! (foto: ©otoerres)

Rolf Forsdahls UkeTema: – Litt nostalgi: Hva hadde eiendomsmeglere og reisearrangører til felles for et par tiår siden?

Arnfinn Johnsen som i 1992 startet å portrettere norske OL-gullvinnere og utga boka GULL: Han har i i 2020/2021 tatt for seg alle norske vinnere i de paralympiske leker og samlet både bilder og tekst i boka BEST. Bildene har vært utstilt i Oslo, og nå er utstillingen med bildene fra BEST flyttet til det Olympiske museetMaihaugen i Lillehammer i forbindelse med åpningen av VM i paraidretter på snø.

Oddgeir Tørresdal, redaktør av reisenettavisen DFly: Gjennomsnittsprisene for flybilletter fra norske flyplasser til europeiske destinasjoner er de billigste på 10 år i uke 6 – 2022. Det viser den nyeste utgaven av Norsk Flyprisindeks fra søkemotoren Travelmarket.no.

Ulf Dalheim , vinjournalist som vil ta oss med på en reise jorda rundt, etter Vinmonopolets januarvinslipp onsdag: Hvilke viner er de beste? – Hvilke priser er det snakk om? Ulf Dalheim driver også Norges største vinklubb- Vinpuls med 3000 medlemmer, og inviterer både til vinmesse 16. mars og Vinpuls-tur til Sicilia 29. mai.

Programledere er TRINE STRØMME og  KNUT JEPPSSON som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Reiselivsavisa sendes på FM 101.1 i Oslo-området og er tilgjengelig over hele verden på www.RadioRiksOslo.no og Soundcloud.com.

Sendetider:

  • Torsdag: kl. 12.00
  • Fredag: kl. 18.00 (reprise)

Tidligere saker om Reiselivsavisa på RadioRiksOslo finner du HER og HER

Guadalest - Costa Blanca - Spania
Fra fjellandsbyen og turistattraksjonen Guadalest på Costa Blanca i Spania (foto: ©otoerres)

Kommentarer