Klart for åpning av Munch-museet i Oslo, Reiselivsmessen gjør comeback og feirer 10 år i hovedstaden, mye skjer i Innlandet i helgene frem mot jul, og vil reiselivsnæringen noen gang komme tilbake til “normalen” før pandemien. Dette er stikkordene og spørsmålene for ReiselivsavisaRadioRiksOslo uke 42 – 2021

Paris - gaterestauranter - Frankrike
Gaterestauranter i Paris en vanlig onsdagskveld (foto: ©otoerres)

Rolf Forsdahls UkeTema: – Mange håper og tror at reiselivsindustrien, både nasjonalt og globalt, skal nærme seg tilstanden før Covid-19. Rolf Forsdahl tror disse blir skuffet. Han ser robuste endringstrekk som vil prege de kommende årene. Og tror at industrien er tjent med disse…»

Merete Falch i Reiselivsmessen AS: – En hardt rammet bransje reiser seg”, fremholder Merete Falch i et nyhetsbrev og inviterer samtidig til Reiselivsmessen Oslo 2022 som feirer 10 år med messer i Osloregionen. Dagene er 8. og 9. januar 2022 i Clarion Hotel The Hub.

Heidi Gran, markedssjef i Visit Innlandet: Mye skjer i helgene fram mot jul i Innlandet. Stikkord: Hønefoss i 100, Matlystfestivalen i Brumunddal, Gjøvik Fashion Weekend, lysfest hos Hadeland Glassverk, samt juletog og julemarkeder.

Eli Grimsby. administrerende direktør i Oslobygg KF: Munch-museet klar for åpning – som det siste i rekken av nye signaturbygg i hovedstaden.

Programleder er  KNUT JEPPSSON som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Reiselivsavisa sendes på FM 101.1 i Oslo-området og er tilgjengelig over hele verden på www.RadioRiksOslo.no og Soundcloud.com.

Sendetider:

  • Torsdag: kl. 12.00
  • Fredag: kl. 18.00 (reprise)

Tidligere saker om Reiselivsavisa på RadioRiksOslo finner du HER og HER

Kommentarer