Erna fikser refusjon for konkursrammede pakkereiseturister, Chistian Radich underveis til Tromsø på Windjammercruise. To uker igjen til tidenes første heldigitale TravelMatch i Norge, mens Harald Bråthen tar for seg Norgesferie og Hotels.dom`s forslag til romantiske reisemål i Norge. Dette er stikkordene for Nye ReiselivsavisenRadioRiksOslo uke 15 – 2021.

Hawker 4000 - JoinJet - sun-Air - Business jet
Fra JoinJets Hawker businessjet (foto: ©otoerres)

Rolf Forsdahl`s uketema: Ukens juridiske gladnyhet fra regjeringen: Erna fikser refusjon til de som ikke fikk refundert kjøpesummen for kansellerte pakkereiser fordi reisearrangøren gikk konkurs, får refusjon!

Vidar Pederstad, ansvarlig for Christian Radich: Direkte fra et Windjammer-tokt med kurs for Tromsø. Hva er et Windjammer-tokt?

Arne Sundt Bjerck, ansvarlig for Travel Match og mye annet på reisefronten: Mange land og virksomheter står snart klar til å tiltrekke seg norske reisende. Torsdag den 29. april møtes kjøpere og selgere online i tidenes første heldigitale TravelMatch!

Harald Bråthen: For de fleste av oss blir det Norgesferie også i 2021. Hotels.com har plukket ut de 10 mest romantiske reisemål i Norge. Er du enig i dette utvalget, Harald?

Programleder er  KNUT JEPPSSON som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Nye Reiselivsavisen sendes på FM 101.1 i Oslo-området og er tilgjengelig over hele verden på  www.RadioRiksOslo.no  og Soundcloud.com.

Sendetider:

  • Torsdag:kl. 12.00
  • Fredag: kl. 18.00 (reprise)

Tidligere saker om Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo finner du HER og HER

Kommentarer