Blir “coronapasset” nøkkelen til livet slik det var før pandemien Finnes det fortsatt muligheter for en skitur i Marka ?, samt hvilke forventninger har Fjord Norway til sommersesongen ? Flyselskapet Flyr går snart på vingene og direkterapport fra karantenehotellet. Det er stikkordene for innholdet i Nye ReiselivsavisenRadioRiksOslo i uke 16 – 2021.

Sola ruinkirke - Sola - Jæren - Rogaland
Sola ruinkirke like ved Stavanger lufthavn og Solastranden (mobilfoto: otoerres)

Rolf Forsdahl ‘ s uketema: “Coronapass” – er det nøkkelen til livet før koronaen? og Flyr lover kvalitet og service når det nye flyselskapet går på vingene 30. juni, men hva med flybransjens akilleshæl: Kundeservice, informasjon og klagebehandling når noe går galt?

Direkterapport fra karantenehotellet: Dfly.no redaktør Oddgeir Tørresdal ble sendt rett i Monica Mælands 10 -‘dagers karantene da han kom hjem til Norge etter vinterens Spaniaopphold. Han forteller om livet på karantenehotellet og om mulighetene til å bli “løslatt” før tiden.

Lunsj på Karantenehotellet - Quality Airport Hotell
Lunsj på karantenehotellet (mobilfoto: otoerres)

Erik Eide, Skiforeningens generalsekretær: Det er fortsatt skiføre å oppdrive for den som vil ut på skitur. Erik forteller om hvor du kan finne snøen og skiføret, samt oppsummerer årets skivinter i Marka.

Britt Dalland, direktør for markeds- og forretningsutvikling Fjord Norway AS: Hun vil fortelle om de magiske norske fjordene og hvilke ønsker, drømmer og forventninger vi har etter pandemien. Er det grunnlag for optimisme etter den lange corona-vinteren, Britt?

Programleder er KNUT JEPPSSON som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Nye Reiselivsavisen sendes på FM 101.1 i Oslo-området og er tilgjengelig over hele verden på www.RadioRiksOslo.no og Soundcloud.com.

Sendetider:

  • Torsdag:kl. 12.00
  • Fredag: kl. 18.00 (reprise)

Tidligere saker om Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo finner du HER og HER

Kommentarer