airBaltics planer fremover, Bjørneparken i Flå, vinn et 17. mai-koldtbord fra Mortens Kro på Facebook og kan vi endelig begynne å planlegge utenlandsreiser igjen ? Dette er noen av stikkordene for Nye ReiselivsavisenRadioRiksOslo uke 18-2021.

Helsingfors - Finnair - Asisfly
Innkommende passasjerer på flyplassen i Helsingfors (foto: ©otoerres)

Rolf Forsdahl Uketema: Smittevernstiltak blir lempet litt for litt, både i Norge og i andre land. Kan vi endelig begynne å planlegge utenlandsreiser?

Siw Hausmann, daglig leder Mortens Kro, som i disse corona-tider har laget en fristende facebook-konkurranse der vinneren får et koldtbord til seks personer kjørt hjem til seg. Vinneren trekkes onsdag den 12. mai – og det er altså tid nok til å melde seg på. Du kan melde deg på og delta i konkurransen HER

Kees Oscar Ekeli fra Bjørneparken i Flå: De åpnet årets sesong den 1. mai år og vil ha åpent alle helger og «røde dager» i mai.

Jan Nyholm, salgssjef for Air Baltic i Norge, Sverige og Finland: Han vil fortelle om flyselskapets planer fremover, reiserestriksjoner og andre forhold som er viktige når vi nå snart kan begynne reise igjen.

airbaltic - Airbus A220-300 nr. 16 - Riga -Latvia - Mars 2019
airBaltic er veldig fornøyd med sin enhetsflåte med Airbus A 220-300 og sier at flytypen har levert over forventning , både når det gjelder komfort for passasjerer og besetning, samt drivstofføkonomi. (Fotokilde: airBaltic)

Programleder er KNUT JEPPSSON som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Nye Reiselivsavisen sendes på FM 101.1 i Oslo-området og er tilgjengelig over hele verden på www.RadioRiksOslo.no og Soundcloud.com.

Sendetider:

  • Torsdag:kl. 12.00
  • Fredag: kl. 18.00 (reprise)

Tidligere saker om Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo finner du HER og HER

Kommentarer