Flybookingtrender akkurat nå, utforsk ditt eget nærområde mens du venter på neste utenlandsreise, det går mot en ny sommer med Norgesferie og vil pandemien få oss til å gjenoppdage gleden og friheten ved bilferie utenlands ? Dette er noen av stikkordene for denne ukens (uke 3-2021) utgave av Nye ReiselivsavisenRadioRiksOslo.

Tsjekkia - Litovel - Bryggeri - Øl - ©otoerres
Klart for ølsmaking hos Litovel-bryggeriet i Moravia, Tsjekkia (foto: ©otoerres)

Rolf Forsdahls uketema: Får pandemien oss til å gjenoppdage gleden og friheten ved bilferier utenlands? Hvilke endringer i sosial adferd må vi forvente å møte både hjemme og ute?

Per Arnstein Aamot, administrerende direktør i Dyreparken/Abra Havn i Kristiansand: Derfor blir Dyreparken et enda mer spennende reisemål i sesongen som kommer! Alt tyder på at mange nordmenn vil feriere i Norge også dette året og Dyreparksjefen ser fremover mot sesongen som kommer

Terje Berge, direktør Finn.no/reise: Bookingtrender akkurat nå! Berge følger booking/søkaktiviteten tett og gir et ajourført bilde av hva nordmenn er interessert i, både nå i vinter og til sommeren.

Karin Arnesen, nestleder i historielaget for Enerhaugen, Grønland og Tøyen: Mens vi venter på å utforske verden utenfor Norge: Utforsk ditt eget nærområde! Arnesen er pensjonist etter et langt liv i reisebransjen. Nå oppfordrer hun folk til å bruke nysgjerrigheten sin også i nærområdene der man bor.

Programleder er  KNUT JEPPSSON som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Nye Reiselivsavisen sendes på FM 101.1 i Oslo-området og er tilgjengelig over hele verden på  www.RadioRiksOslo.no  og Soundcloud.com.

Sendetider:

  • Torsdag:kl. 12.00
  • Fredag: kl. 18.00 (reprise)

Tidligere saker om Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo finner du HER og HER

Akropolis i Athen (foto: ©otoerres)

Kommentarer