Frankrike gjenåpnes for turister, motstridende meldinger fra myndigheter og reisebransje om salg av utenlandsreiser og Norgesferie. Hotell.com med pensjonistundersøkelse og på Andøya inviteres det til hvalsafari og frihet. Det er stikkordene for Nye ReiselivsavisenRadioRiksOslo uke 23 – 2021.

Kanskje cafelivet i Paris frister ? (foto: ©otoerres)

Rolf Forsdahl`s UkeTema: – Nå bombarderes vi av motstridende meldinger fra myndigheter og reisebransje: Salget av utenlandsreiser skal ha eksplodert samtidig som sju av ti sier de vil feriere i Norge. Hva er egentlig status?

Sissel Dahl, pressesjef for Atout France i Skandinavia: Nå åpnes Frankrike for turister igjen. Gjenåpningen markeres med en gigantisk kampanje hvis mål er å få fart på turismen igjen. Hvordan har landet klart seg gjennom pandemien og når er det klart for nordmenn som vil på ferie i Frankrike?

“Pyramiden” utenfor kunstmuseet Louvre i Paris (Foto: ©otoerres)

Harald Bråthen som har sett på en reiseundersøkelse gjennomført blant norske pensjonister av Hotels.com: Konklusjonen er klar: Norske pensjonister er på jakt etter eventyr og er klare for å reise inn i livets gullår med stil , heter det i en melding fra søkemotoren. Dessuten kan norske pensjonister være med og vinne et gavekort på 60.000 kroner, for å kunne sparke i gang et eventyrlig reiseår – det «Gyldne reiseår».

Les også: Norske pensjonister på jakt etter eventyr er klare for å reise inn livets gullår i stil

Bård-Helge Andreassen, som inviterer interesserte til «Hvalsafari og frihet i Andøy»: – Hvis midnattsol , nordlys og hvalsfari er noe som lokker, er dette stedet for deg, heter det i en artikkel produsert for reiselivsbedrifter i Andøy kommune.

Programleder er KNUT JEPPSSON som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Nye Reiselivsavisen sendes på FM 101.1 i Oslo-området og er tilgjengelig over hele verden på www.RadioRiksOslo.no og Soundcloud.com.

Sendetider:

  • Torsdag:kl. 12.00
  • Fredag: kl. 18.00 (reprise)

Tidligere saker om Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo finner du HER og HER

På god gammeldags fransk landsbyrestaurant i Paris (foto: ©otoerres)

Kommentarer