På jentetur med bil til Stavanger, Trøndelag for dyreelskere, nordmenns kjøp av feriehus i utlandet tar seg opp igjen, men det finnes fallgruber. Trøndelag vil lokke til seg dyreelskende turister og hvordan går det med reiselivet i Norge – kommer utlendingene denne sommeren ? Det er stikkordene for Nye ReiselivsavisenRadioRiksOslo uke 28 – 2021.

Gran Alacant - Costa Blanca - Spania
Feriehus bygget av Skanska på Gran Alacant, som ligger mellom Alicante og Santa Pola på Costa Blanca (foto: ©otoerres)

Rolf Forsdahl UkeTema: – Kjøp av nordmenn feriehus i utlandet er på vei oppover igjen, men dette er en øvelse som ikke er risikofri. Noen enkle råd til de som tenker på en slik investering følger!

Tore Hals, Markeds- og kommunikasjonssjef Trøndelag Reiseliv: Trøndelag også for dyreelskere – tips til opplevelser for familier som elsker dyr!

Per-Arne Tuftin (Bilde: ©otoerres)

Per Arne Tuftin, direktør for Norsk Reiseliv, organisasjonen for de toneangivende reiselivsselskapene i Norge: Han kommenterer utviklingen til nå, og tegn om tyder på at utenlandsturistene nå er på vei til Norge. Mange steder er allerde fullbooket, mens det er godt med plass for den som ønsker byferie i for eksempel Bergen eller Oslo.

Maria Prøven på jentetur med bil til Stavanger sammen med venninnene Siv, Kristina og Agnete: Turen til Stavanger gikk den indre veien via Kongsberg, Notodden, Dalen i Telemark, Setesdal, Suleskar og Sirdal til Stavanger. Hjemturen går langs kysten etter et par dager og opplevelser i Stavanger. Et opplegg som kan være interessant for flere?

suleskard - Fjell - vei - sommeråpent
FV 337 -Suleskarsveien. Veien som går mellom Sirdal og Setesdal er kun åpen i sommerhalvåret . Bildet er tatt i månedskiftet juni/juli 2012 (foto: ©otoerres)

Programleder er KNUT JEPPSSON som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Nye Reiselivsavisen sendes på FM 101.1 i Oslo-området og er tilgjengelig over hele verden på www.RadioRiksOslo.no og Soundcloud.com.

Sendetider:

  • Torsdag:kl. 12.00
  • Fredag: kl. 18.00 (reprise)

Tidligere saker om Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo finner du HER og HER

Stavanger sett fra Engøy. Til venstre ligger Engøyholmen kystkultursenter hvor det vedlikeholdes og restaureres gamle og bevaringsverdige båter og redskaper (foto: ©otoerres)

Kommentarer