Byvandringer med mat og guiding i Oslo, kjapp rundtur til i Sør-Norge med fly og tog samt bybanen i Bergen, Vista Travel gjenoppstår med nye eiere og har to år med sterk reduksjon av internasjonale reiseaktiviteter vise at reiselivsindustrien egentlig er en luksusaktivitet vi godt kan redusere? Det er stikkordene for ReiselivsavisaRadioRiksOslo uke 36 – 2021.

Fra det 478 rom store Hotel du Collectionneur***** som ligger like ved Champs Elysees i Paris (foto: ©otoerres)

Rolf Forsdahl`s UkeTema: – Vil to år med sterk reduksjon av internasjonale reiseaktiviteter vise at reiselivsindustrien egentlig er en luksusaktivitet vi godt kan redusere?

Svein Erik Søgård, ny daglig leder i det gjenoppståtte Vista Travel som gjenåpner med nye eiere: Hvilke forventninger har dere etter at danske Best Travel overtok som eiere fra 1. september og hvilke områder satses det på ?

Harald Bråthen: Har nylig vært på en kjapp rundreise til fargerike Stavanger og Bergen med fly, bil, tog, og en bra, men bråkete bybane i Bergen, apostlenes hester, covid-køer og munnbind.

Cathrine Løhren, produktansvarlig i By K: Smak på Oslo. Vandreturer med matstopp og guiding.

Programleder er KNUT JEPPSSON som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Nye Reiselivsavisen sendes på FM 101.1 i Oslo-området og er tilgjengelig over hele verden på www.RadioRiksOslo.no og Soundcloud.com.

Sendetider:

  • Torsdag:kl. 12.00
  • Fredag: kl. 18.00 (reprise)

Tidligere saker om Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo finner du HER og HER

The Hotel du Collectionneur i Paris (Ill.foto: otoerres)

Kommentarer