Sommeren 2021 på Kistefos, turarrangøren Ving håper å være tilbake i normal drift i løpet av vinterhalvåret, flotte forhold for sykling og turer i Oslomarka og hvilke krav har forsikringsselskapene til deg om du oppdager skader på bagasjen etter flyturen. Dette er stikkordene for ReiselivsavisaRadioRiksOslo uke 37 – 2021.

British Airways Airbus A 320 inn for landing på en flyplass i Spania (foto: ©otoerres)

Rolf Forsdahl`s UkeTema: – Etter å ha ligget «landfast» i et drøyt år, er det greit med en påminnelse om hvilke krav forsikringsselskapene har til deg om du oppdager skade på bagasjen din etter flyturen.»

Birgitte Espeland, direktør Kistefoss-museet på Jevnaker – ikke langt fra Hønefoss: Årets sesong er på hell. Hvordan har den vært -og hvilke hyggelige opplevelser har sommeren 2021 budt på ?

Marie-Anne Zachrisson, landssjef for reiseoperatøren Ving i Norge: Hun tror og håper Ving vil være tilbake i normal drift i løpet av vinterhalvåret.

Christine Amdam, kommunikasjonsrådgiver i Skiforeningen: Det meldes om flotte forhold i Marka, for sykling, turer og andre aktiviteter. Samtidig er forberedelsene til skisesongen i full gang.

Programleder er KNUT JEPPSSON som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Nye Reiselivsavisen sendes på FM 101.1 i Oslo-området og er tilgjengelig over hele verden på www.RadioRiksOslo.no og Soundcloud.com.

Sendetider:

  • Torsdag:kl. 12.00
  • Fredag: kl. 18.00 (reprise)

Tidligere saker om Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo finner du HER og HER

Kommentarer