Norwegian med comeback på stadig flere destinasjoner, sykkelsatsing i alpindestinasjonen Hemsedal, klart for arrangementet Torggatalangs i Oslo og hvilke rettigheter har hotellgjestene? Det er stikkordene for ReiselivsavisaRadioRiksOslo uke 38 – 2021.

Norwegian Boeing 737-800 (foto: ©otoerres)

Rolf Forsdahls UkeTema: – Mange opplever at hotelloppholdet de har gjort, enten via bookingplattformer som hotels.com eller direkte, ikke blir levert slik man (tror) er avtalt. Det er egen lovgiving for pakkereiser, og for persontransport men ikke for hotellopphold. Hvilke rettigheter har hotellgjester?

Anja Løvåsen, senterleder på Glasmagasinet og styremedlem i Torggata Gateforening. Tema: Torggatalangs torsdag, fredag og lørdag.

Esben Tuman, kommunikasjonsdirektør i flyselskapet Norwegian. Tema: Norwegians come back på stadig flere destinasjoner – og utsiktene for høsten og vinteren etter alt det Norwegian har vært igjennom de siste 18 månedene

Richard Taraldsen, daglig leder Destinasjon Hemsedal. Tema: Hemsedal har i flere år vært utnevnt til Norges mest komplette alpindestinasjon, med lange nedfarter og uendelig muligheter for pudderkjøring. Nå satses det på å bli like attraktiv som stisykkeldestinasjon, og første ledd i satsingen er åpningen av en totalt 10,5 km lang flytsti lørdag 2. oktober.

Programleder er KNUT JEPPSSON som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Nye Reiselivsavisen sendes på FM 101.1 i Oslo-området og er tilgjengelig over hele verden på www.RadioRiksOslo.no og Soundcloud.com.

Sendetider:

  • Torsdag:kl. 12.00
  • Fredag: kl. 18.00 (reprise)

Tidligere saker om Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo finner du HER og HER

Kommentarer