Direkterapport fra Budapest, jubel på Torp Sandefjord lufthavn, hva søker reiselystne nordmenn etter på Finn.no og kan vi oppføre oss som normalt under den første utenlandsferien etter 18 måneders nedstenging ? Det er stikkordene for ReiselivsavisaRadioRiksOslo uke 39 – 2021

Britisk pub i Gibraltar (Foto: ©otoerres)

Rolf Forsdahls UkeTema: Plutselig ble hverdagen «normal» for de aller fleste. Kan vi nå oppføre oss som normalt på utenlandsferien vår?

Siri R Svendsen, kommunikasjonsrådgiver i Utenriksdepartementet: Hun forteller om en ny app UD har lansert: Reiseklar. Den inneholder viktig, ajourført og relevant informasjon for alle som skal reise utenlands, både om smittesituasjon, personlig sikkerhet og formelle forhold.

Les også: UDs nye reiseapp lansert (september 2021)

Harald Bråthen på reise i Budapest: Direkterapport fra den ungarske hovedstaden om situasjonen i landet nå, etter lemping på corona-restriksjoner både i Ungarn og ellers i Europa.

Tine Kleive-Mathisen, markeds- og kommunikasjonsansvarlig på Torp Sandefjord Lufthavn: Hun er begeistret, for nå lysner det med nye ruter, lave priser og enorm interesse!

Terje Berge, Finn Reise: Han presenterer ferske tall om hva reiselystne nordmenn drømmer om. Med fingeren på reisepulsen vet Terje akkurat hva nordmenn søker på nå, både med tanke på høst/vintersesongen og kommende sommer!

Programleder er KNUT JEPPSSON som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Reiselivsavisa sendes på FM 101.1 i Oslo-området og er tilgjengelig over hele verden på www.RadioRiksOslo.no og Soundcloud.com.

Sendetider:

  • Torsdag: kl. 12.00
  • Fredag: kl. 18.00 (reprise)

Tidligere saker om Reiselivsavisa på RadioRiksOslo finner du HER og HER

Fra Visby på Gotland (foto: ©otoerres)

Kommentarer