Gratis bransjekurs for ansatte i reiselivet, Ramme Fjordhotel inviterer til kunst og kulturopplevelser, forsikringsselskap sa nei da familie fikk ferien ødelagt av terrorangrep og reiserestriksjonene er opphevet – betyr dette slutten for oppturen til det norske reiselivet ? Dette er stikkordene for ReiselivsavisaRadioRiksOslo uke 40 – 2021

Høst - Blikabygda - Øvre Vats - Vindafjord  - Rogalsnd
Høstfarger i Blikrabygda i Vindafjord . Sett fra E 134 – like vest for Knapphus i Øvre Vats (foto: ©otoerres)

Kyrre Romuld, fagansvarlig ved Norsk Reiselivsfagskole på Geilo: Fagskolen i Viken starter ni gratis bransjekurs for ansatte i reiselivet. I tillegg kommer to engelskspråklige kurs. Blant kursene finnes også temaer som «Innføring i bærekraftig reiseliv» og «innføring i digital markedsføring».

Ivar Neteland ny hotelldirektør på Ramme Fjordhotell i Hvitsten siden 1. oktober: Ramme Fjordhotells høstprogram med havevandringe, gårdsvandringer og ikke minst kunst- og kulturopplevelser både innendørs og utendørs.

Les mere på Ramme Fjordhotells nettsider HER

Fasade - Ramme fjordhotell - Classic Norway Hotels
Ramme Fjordhotell (Foto: Ramme fjordhotell)

Reiseentusiast Harald Bråthen: Ingen erstatning for ødelagt ferie som følge av terrorangrepet på Sri Lanka. Bråthen var på SriLanka med kone og barnebarn da terroristene angrep en kirke og drepte 300 mennesker i april 2019. Det skjedde dagen etter familiens ankomst til Colombo. Ferien ble ødelagt, men forsikringsselskapet var ikke villige til å erstatte den ødelagte ferien og fikk medhold for det i Finansklagenemda. Årsaken var at det ikke forelå noen “evakueringssituasjon”.

Per-Arne Tuftin, administrerende direktør i interesseorganisasjonen Norsk Reiseliv: Nå hører vi hver dag om alle som skal på utenlandsferie. Betyr dette slutten på det gode oppsvinget vi har hatt på reiser innenlands? Eller har vi endelig sett hvor flott Norge er – og fortsatt vil tilbringe store deler av ferie- og fritid innenlands ?

Per-Arne Tuftin (Bilde: ©otoerres)

Programleder er KNUT JEPPSSON som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Reiselivsavisa sendes på FM 101.1 i Oslo-området og er tilgjengelig over hele verden på www.RadioRiksOslo.no og Soundcloud.com.

Sendetider:

  • Torsdag: kl. 12.00
  • Fredag: kl. 18.00 (reprise)

Tidligere saker om Reiselivsavisa på RadioRiksOslo finner du HER og HER

Kommentarer