Julemarkedene i Tyskland gjør comback etter pandemien, Oslo Motor Show blir første store norske publikumsarrangement etter nedstengingen, sang, musikk, naturopplevelser og turisme i Georgia og hva skal nordmenn huske på, og hva skal vi være forberedt på under utenlandsreisen? Det er stikkordene for ReiselivsavisaRadioRiks Oslo uke 41 – 2021

Julemarkedstemning i Tyskland (foto: ©otoerres)

Rolf Forsdahls UkeTema: Selv om det ser ut som om alt er som før pandemien, er det slett ikke helt slik ennå. Og spesielt ikke for de mange nordmenn som nå setter kursen ut av landet. Hva skal vi huske på, og hva skal vi være forberedt på?

Joelle Janz leder av Tysklands turistkontor i Norge: Julemarkedene i Tyskland gjør comeback etter fjoråerts nedstenging og avlysinger.

Petter Simonsen sanger og gårdbruker, samt stor fan av Georgia: Han besøkte Georgia første gang i 1997 og har stadig reist tilbake – blant annet som sanger med opptreden i landets radio og TV. Han vil fortelle om ferielandet Georgia – om geografi, kultur, mat og vin, sang og musikk samt landets gjestfrihet.

Tommy Larsen fra Oslo Motor Show: Norge er gjenåpnet! Med sine 40 000 besøkende blir Oslo Motor Show det første, store publikumsarrangement etter nedstengningen. Arrangementet finner sted i Norges Varemesse på Lillestrøm i dagene fra 29. til 31. oktober.

Programleder er TRINE STRØMME mens  KNUT JEPPSSON er ansvarlig redaktør og utgiver.

Reiselivsavisa sendes på FM 101.1 i Oslo-området og er tilgjengelig over hele verden på www.RadioRiksOslo.no og Soundcloud.com.

Sendetider:

  • Torsdag: kl. 12.00
  • Fredag: kl. 18.00 (reprise)

Tidligere saker om Reiselivsavisa på RadioRiksOslo finner du HER og HER

Kommentarer