Ny bok om flyskrekk på markedet, reisetilbudene i markedet nå etter pandemien, Oslopremiere for forestillingen «Spor Svalbard» og kan SAS reddes ? Det er stikkordene for ReiselivsavisaRadioRiksOslo uke 43 – 2021.

Torre de la Horadada - Costa Blanca - Spania - Soloppgang - Spania - Middelhavet
Trekkfugler med sydlig kurs i soloppgangen utenfor Torre de la Horadada på Costa Blanca (foto: ©otoerres)

Rolf Forsdahl`s UkeTema: – Hvor alvorlig er flyselskapenes situasjon, og kan SAS reddes?

Ellen Wolff Andresen, markeds- og administrasjonssjef i reisebyråkjeden Ticket: Norge er gjenåpnet og reisebyråkjeden Ticket har lansert en kampanjeuke i sine butikker. Hva er mest i vinden nå når vi igjen kan velge å reise til flere steder i juleferien, vinterferien og i kommende sommerferie ?

Ellen Halvorsen, purser og kursinstruktør i SAS og kvinnen bak nettsiden flyredd.no: Hun har nettopp gitt ut boken Kapret av Flyskrekk ? Den handler om hvordan flyskrekk kan overvinnes. Boken tar utgangspunkt i de flyreddes egne historier og hvordan de opplever sin frykt.

Kapret av flyskrekk ? - Bokutgivelse - Fagbokforlaget- 2021
(bilde: fagbokforlaget.no)

Juni Dahr, kjent skuespiller: Forestillingen «Spor Svalbard» spilles fire ganger på SALT i Oslo fra 2. til 5. november klokken 18.00. Forestillingen handler om kvinnene som overvintret på Svalbard for 100 år siden – som fanget bjørn, fødte barn og overlevde i isødet ! Med seg har Juni to av Norge beste jazzmusikere, Tore Brunborg og Per Oddvar Johansen med spesialkomponert musikk.

Programleder er  KNUT JEPPSSON som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Reiselivsavisa sendes på FM 101.1 i Oslo-området og er tilgjengelig over hele verden på www.RadioRiksOslo.no og Soundcloud.com.

Sendetider:

  • Torsdag: kl. 12.00
  • Fredag: kl. 18.00 (reprise)

Tidligere saker om Reiselivsavisa på RadioRiksOslo finner du HER og HER

Kommentarer