Bonuspoeng til besvær, resultatene av Virke Reise sin årlige undersøkelse foreligger, samt gode sykkeltips og restaurant Under på Båly i Lindesnes. Det er noen av stikkordene for denne ukens (uke 5-2021) utgave av Nye ReiselivsavisenRadioRiksOslo.

Hotel Maritim - Scandic - Smedasundet - Haugesund
Haugesund med Smedasundet og Scandic Maritim (foto: ©otoerres)

Rolf Forsdahls uketema: Bonuspoeng til besvær. Hvilke rettigheter har kunder som opptjener bonuspoeng på flyselskapene egentlig?

Astrid Bergmål, direktør Virke Reise: Nå foreligger resultatene av Virke Reise sin årlige undersøkelse (Reisepuls 2021) om nordmenns kommende reiseønsker -og vaner. Hvordan ser disse ut nå under pandemien ?

Nicolai Ellitsgaard, restaurant Under: Under ligger på Båly i Lindesnes kommune. Den er blitt kjent på grunn av bygningen, som delvis er under sjøoverflaten. Bak tykke vindusglass kan man innta et gourmetmåltid 5,5 meter under havoverflaten, med det maritime dyreliv som tilskuere. Nicolai vil fortelle om hvordan pandemien har påvirket driften ved Michelinrestauranten, om fremtidsutsiktene og hvorfor Oslo-borgere bør sette et besøk på Under på «må-gjøre-listen» sin, og hvor de kan overnatte i nærheten.

Sigurd Sollien, sykkelentusiast, reiselivsmann og medieprofil: Sigurd Sollien er tidligere reiselivsmann, og har en lang og fargerik karriere bak seg som programleder, TV- og radiopersonlighet, og ikke minst sykkelfantast. Han forteller om hva han tenker rundt pandemien og personlige reiser, og vil komme med gode tips til de som planlegger sykkelferie i år.

Programleder er  KNUT JEPPSSON som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Nye Reiselivsavisen sendes på FM 101.1 i Oslo-området og er tilgjengelig over hele verden på  www.RadioRiksOslo.no  og Soundcloud.com.

Sendetider:

  • Torsdag:kl. 12.00
  • Fredag: kl. 18.00 (reprise)

Tidligere saker om Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo finner du HER og HER

Bodø - Helgelandskysten - Nordland - Salten
Med Hurtigruten over Vestfjorden fra Bodø (foto: ©otoerres)

Kommentarer