NCL lanserer historisk mange cruiselinjer, Tysklands 100 største turistattraksjoner er kåret, butikkhandelen i Oslo øker langt mer enn landsgjennomsnittet og hva med julemarkedene i Covid-19-året 2021? Dette er stikkordene for ReiselivsavisaRadioRiksOslo uke 46 – 2021.

JUlemarked - Tallinn - Estland - JUlenisse - Tomte - Santa Claus
Julemarkedet i Tallinn, hovedstaden i Estland, blir regnet som et av Europas fremste (foto: ©otoerres)

Rolf Forsdahl`s UkeTema: – For svært mange nordmenn har besøk på et julemarked blitt en herlig førjulstradisjon. Hva er julemarkedenes egentlige «sjel», hva er historien, og: Hva med julemarkeder i Covid-19-året 2021?»

Jon Anders Henriksen, næringspolitisk direktør, Oslo Handelsstands Forening: Oslo-forretningene hadde en vekst i omsetning på 9,6% i oktober i år i forhold til samme måned i fjor, mens landsgjennomsnittet var 1,6% økning – og 5,1% for byene – og 10 % nedgang for Østfold og Viken. Hva er hans kommentar til disse tallene?

Joelle Janz, Tysklands turistsjef i Norge: Tysklands 100 største turistattraksjoner er nettopp blitt kåret. Hvilke er de viktigste – og hvilken er hennes favoritt ?

Harald Bråthen, cruiseelsker: NCL – Norwegian Cruise Line vil frem til 2024 åpne både nye – og historisk mange ruter!

Programledere er TRINE STRØMME og  KNUT JEPPSSON som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Reiselivsavisa sendes på FM 101.1 i Oslo-området og er tilgjengelig over hele verden på www.RadioRiksOslo.no og Soundcloud.com.

Sendetider:

  • Torsdag: kl. 12.00
  • Fredag: kl. 18.00 (reprise)

Tidligere saker om Reiselivsavisa på RadioRiksOslo finner du HER og HER

Salgsboder - Julemarked - Tallinn - Estland -
Fra julemarkedet i Tallinn (foto: ©otoerres)

Kommentarer