Vy øker fra tre til fem daglige avganger Oslo – Bergen, fra nesten null til 700 hytter på Høgevarde ved Norefjell, direktefly Norge – Mauritius våren 2022 og hva betyr de nye coronatiltakene for reiselysten til Kari og Ola Nordmann ? Det er stikkordene for Nye ReiselivsavisenRadioRiksOslo uke 49 – 2021

Bobilcamp - San Javier - Los Alcaxares - Costa Calida - Mar Menor - Murcia - Spania
Bobilcamping ved Los Alcázares og Mar Menor, Costa Calida, Spania (foto: ©otoerres)

Rolf Forsdahls UkeTema: – Nye corona-tiltak ble presentert tirsdag kveld. Reiseliv og utelivsbransjen er nok en gang i frontlinjen. Hva betyr dette for de tusener nordmenn som ønsker å kunne reise både i Norge og til utlandet i vinter og våren som kommer?

Jun Cai Bjørbekk, eier av Blixen Tours, Norge: Den 1. oktober hadde Blixen Tours en vellykket direktereise til Maldivene under mottoet «Direct flight by Blixen». I april 2022 følger selskapet opp med reiser til Mauritius. Hva er tanken bak disse reisene og oppleggene med direktefly?

Gina Scholz, kommunikasjonssjef i VY: Søndag den 12. desember kommer Vy med mange nye tilbud som blant annet: Komforten om bord i togene og fra tre til fem daglige avganger mellom Oslo og Bergen.

Harald Haaland, leder av destinasjonsutvikling på Høgevarde ved Norefjell: Fra bare et fåtall hytter på et gammelt seterområde for 15 år siden, er det nå 700 hytter på Høgevarde på toppen av Norefjell. Hva skal Destinasjon Høgevarde gjøre for å utvikle seg til et helårs sted med arbeidsplasser og bærekraftige opplevelser?

Programledere er TRINE STRØMME og  KNUT JEPPSSON som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Reiselivsavisa sendes på FM 101.1 i Oslo-området og er tilgjengelig over hele verden på www.RadioRiksOslo.no og Soundcloud.com.

Sendetider:

  • Torsdag: kl. 12.00
  • Fredag: kl. 18.00 (reprise)

Tidligere saker om Reiselivsavisa på RadioRiksOslo finner du HER og HER

Torshavn - Bebyggelse - Hovedstad - Færøyene
Fra Vågsbotn i Torshavn – hovedstaden på Færøyene (foto: ©otoerres)

Kommentarer