Vinterferien står for døren, forskjellige ønsker blant utenlandsturister på guidet tur i Oslo, nyskapningen “Mulitleg” skal gi enda billigere flybilletter ved bruk av digitale plattformer og hva lærte lærdommervi av å legge hovedferien til Norge i slik vi gjorde i fjor? Dette er noen av stikkordene for denne ukens (uke 7 -2021) utgave av Nye ReiselivsavisenRadioRiksOslo.

Skreifisker i Austnesfjorden - Sildpollnes - Svolvær - Lofoten
Skreifisker i Austnesfjorden øst for Svolvær. Her får man 25 kilos store fisker drøyt hundre meter fra ferieleilighetene på Sildpollnes Sjøcamp (foto: ©otoerres)

Rolf Forsdahls uketema: Hvilke lærdommer fikk vi av å legge hovedferien til Norge i slik vi gjorde fjor?

Generalsekretær Erik Eide i Skiforeningen: Vinterferien står for døren, og Eide vil snakke om skiføret i vinterferien, om sesongen så langt, samt om Barnas Holmenkolldager der du bor. Dette er blitt veldig populært, og Skiforeningen stenger ikke påmeldingen, det vil fortatt være mulig å kjøpe startnummer, sekk og lage sitt eget barneskirenn.

Stefanie Tuma, salgs- og markedssjef i Oslo Guidebureau: Javisst er det forskjell i hvordan de forskjellige nasjonaliteter av turister tenker, oppfatter og ønsker seg av en guidet tur i Oslo. Og noen av dem legger igjen noen veldig gode historier…

Roy Jacobsen, CEO Reisegiganten AS: Bookingtendenser akkurat nå! Reisegiganten AS er en av Skandinavias største distributør av reiser, og er i Norge kjent for de fleste gjennom merkenavnene Solfaktor og Restplass. Selskapet har også sterke merkenavn i Danmark og Sverige og han følger markedets søk etter utenlandsferier gennom disse plattformene.

Jacobsen vil også fortelle om en interessant nyskapning: “Mulitleg”. Denne skal gjøre det mulig å finne enda billigere flyreiser ved å velge reiser med bytte av flyselskap undervegs uten å måtte lete etter tilbud eller aktører på de enkelte strekningene selv- bookingsystemet gjør det for deg!

Programleder er  KNUT JEPPSSON som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Nye Reiselivsavisen sendes på FM 101.1 i Oslo-området og er tilgjengelig over hele verden på  www.RadioRiksOslo.no  og Soundcloud.com.

Sendetider:

  • Torsdag:kl. 12.00
  • Fredag: kl. 18.00 (reprise)

Tidligere saker om Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo finner du HER og HER

Svolvær havn - Lofoten - Fiskebåter - Skreifiske
Svolvær havn under det årlige skreifisket i Lofoten (foto: ©otoerres)

Kommentarer