Skiferie med Christian Radich, Forsdahl om MDGs nye flyavgifter, Globusrullet — ny reisepodcast, Reiselivsmessen — fra Fornebu til «The HUB»

Solnedgang på Athens riviera (ill. foto: ©otoerres)

Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo fredag 22.november klokken 14.00 til 15.00 på FM 101.1 i Osloområdet, på DAB og www.RadioRiksOslo.no på PC, telefon nettbrett hvor enn du er i verden. Programleder: Knut Jeppsson.

Til fjells med Christian Radich

Vidar Pederstad, direktør for Stiftelsen Christian Radich, er første gjest i ukens program. Han forteller at Radich er på vei til Kanariøyene med skoleelever som mannskap. Det er et satsingsområde for selskapet å få avtale med flest mulig skoler. Skuta ligger deretter to måneder på Kanariøyene for vedlikehold.

Til våren gjennomføres «Seil og ski med Christian Radich» i samarbeid med Fri Flyt. Det blir tre tre-dagers tokt med guidede skiturer til «Norges vakreste fjell». Sunnmørsalpene, Lofoten og Lyngen. Første tokt starter 3. april. Christian Radich laug med støttespillere fra næringslivet er også under utvikling

Flyavgifter, etiske reiseregler og reise-podcast

Rolf Forsdahl kommenterer MDGs forslag om flyavgifter, samt de etiske reglene Virke reiseliv har fremlagt mht bærekraftig reiseliv.

Torkel Gundersen, som sammen med Gunnar Garfors, som har besøkt alle verdens land to ganger, har startet pod-casten «Globusrullett». Den publiseres en gang ukentlig.

Programmet tar for seg et land eller en by hver gang — og har i tillegg en kjendisgjest.

Flere reiselivsmesser

Merete Falch som er informasjonsansvarlig for Reiselivsmessen, forteller at kommende års messe er flyttet til Stordalen-hotellet «The Hub» og gjennomføres 4. og 5. januar. En ny messe — Travel Expo – gjennomføres på Telenor Arena, Fornebu, med nye arrangører 10. til 12. januar. Som om ikke dette var nok, gjentas «Utforsk Verden» fra i fjor på Radisson Blu Scandinavia, 25 og 26. januar.

Mange har ment at reisemessene har utspilt sin rolle.

Hva mener Merete Falch og reiselivsmessen om dette?

Les også: RadioRiksOslo med fokus på Litauen (juni 2018)

Kommentarer