Sri Lanka har de siste årene seilt opp som et meget populært reisemål og de fleste reiser dit forløper uten store problemer. Landet ble dog rammet hardt av flere koordinerte terrorangrep 21. april 2019.

Det ble innført særskilte sikkerhetstiltak etter terroranslagene, og disse tiltakene kan endres etter situasjonsbildet. Reisende oppfordres til å gjøre seg godt kjent med nødvendig informasjon før avreise, påse at de har gyldig reiseforsikring og registrere seg på reiseregistrering.no.

Etter den tragiske terrorhandlingen på øya for en tid siden, har både reiselivsnæringen, myndighetene og den lokale befolkningen vært fokusert på å bringe livet tilbake til det normale, samt å sikre en trygg og hyggelig opplevelse for alle besøkende.

Etter angrepet, gikk norsk UD ut med et reiseråd som advarte mot reiser til Sri Lanka, men nå er situasjonen stabilisert og dermed også reiserådet endret.

Les UD`s oppdaterte reiseråd til SriLanka HER (ekstern lenke)

Det er defor ikke lenger er noen grunn til å utsette den etterlengtede reisen til ferieparadiset Sri Lanka! Dette er også viktig for Sri Lanka, et land der turismen utgjør en viktig faktor.

Da er det bare å oppleve gyldne strender badet i sol, pittoreske landskap og landsbyer, frodig natur m.m. på en ganske kompakt øy, med alt av det naturen kan tilby, I tillegg til en 2.500 årig kulturarv.

Her finner du også et svært spennende dyreliv kombinert med flott natur, et smaksrikt kjøkken og mye mer.

På Sri Lanka kan du oppleve mye av dette på bare noen dager, og det er et sted som kan besøkes 365 dager i året.

Sri Lanka omtales også ofte som “Land of smiles”, og både reiselivsnæringen og lokalbefolkningen forøvrig står klar til å ønske de besøkende velkommen til sitt ferieparadis, enten du vil slappe av på stranda, oppleve natur og dyreliv, drive med fysiske aktiviteter eller studere den rike historien og kulturen i landet !

Les mer om SriLanka HER og HER

Kommentarer