Høsten er her, og når mørket faller på kan det være hyggelig å lyse opp hverdagen med en romantisk tur i Europa. Hotellsøkesiden trivago.no har satt opp en liste over romantiske hoteller i 10 forskjellige byer rundt om i Europa. På disse destinasjonene kan forelskede par pleie kjærligheten med alt fra par-massasje, vinsmaking, båttur i gondoler til frokost servert på sengen. Ta en titt og bli inspirert til å ta meg deg din kjære til et av disse romantiske hotellene!

Hotell Edouard 7 - Paris - Frankrike

Hotell Edouard 7 i Paris (trivago.no)

Hotell Edouard 7 (Paris, Frankrike)

Man kan nesten ikke nevne romantikk uten å inkludere Frankrikes hovedstad, Paris. Det storslående Hotellet Edouard med utsikt over den berømte operaen i Paris, byr på utallige muligheter for å få den perfekte og romantiske turen.

I hotellets resepsjon kan man få inspirasjon til å utforske byen med boken “Where to kiss in Paris”, som kan gi en ny vri på den vanlige “sightseeing-runden”. Avslutt så dagen med en par-massasje og en 5-retters middag på hotellets restaurant.

Les mer om hotellet HER

Aria Hotel (Praha, Tsjekkia)

Praha er ikke bare en populær destinasjon for helgeturer blant nordmenn, men også en av Europas mest romantiske byer med sine flotte bygg, sjarmerende gamleby, og trange brosteinsgater. I distriktet Mala Strana ligger det luksuriøse boutiquehotellet, Aria Hotel, med kort vei til Karlsbroen.

Hotellets design er inspirert av musikk, og hver etasje er innredet etter en musikksjanger, som jazz, opera, klassisk eller moderne musikk. Gå en romantisk tur gjennom Vrtbovska-hagen rett bak hotellet som også er på UNESCO-verdensarvlisten. Avslutt kvelden på et av hotellets musikkrom, med musikk fra deres store musikkbibliotek.

Les mer om hotellet HER

Amberley Castle (West Sussex, England)

For romantikeren som er ute etter det lille ekstra, kan et opphold på et gammelt slott være midt i blinken. Amberley Castle i West Sussex er bare en 2-timers kjøretur fra London, og ligger idyllisk plassert ved siden av elven Arun.

Med en historie som går helt tilbake til 1200-tallet, kan forelskede par utforske det gamle slottet og den vakre rosehagen som ligger rundt. De 19 rommene er tradisjonelt innredet og tilbyr et luksuriøst opphold for gjestene.

Les mer om hotellet HER

Luna Hotel Baglioni (Venezia, Italia)

Bare et steinkast fra den berømte Markusplassen i hjertet av Venezia, finner man romantiske Luna Hotel Baglioni. Det gamle palasset er i dag et luksuriøst hotell, med 93 hotellrom og suiter, som er innredet med antikke møbler.

Hotellets restaurant, Canova, byr på en meny som vil bidra til å gjøre den romantiske middagen komplett. Utforsk de små gatene og broene i kanalbyen, og nyt utsikten fra gondolen med et glass champagne sammen med din kjære.

Les mer om hotellet HER

Romantik Hotel das Smolka (Hamburg, Tyskland)

Romantik Hotel das Smolka ligger rett ved sjøen i Hamburgs elegante bydel Harvestehude. Dette 4-stjerners hotellet tilbyr gjestene flotte hotellrom med romantiske detaljer.

Lysekroner og sengetepper brodert i beige og bronsje pryder de individuelt designede rommene, mens en koselig peisestue byr på en romantisk atmosfære. Her kan forelskede par nyte et glass vin foran den knitrende ilden mens høstmørket faller på.

Les mer om hotellet HER

Hotel Kaiserhof (Wien, Østerrike)

Hotell Kaiserhof er et tradisjonelt og familiedrevet hotell over 8 generasjoner, som ligger i sentrum av den vakre byen Wien. Dette hotellet fokuserer virkelig på romantikk, og tilbyr flere pakker som inkluderer middager, sauna med drinker, og frokost på sengen for forelskede par.

Gå hånd i hånd langs elven Donau og avslutt kvelden med en klassisk musikk-konsert og en romantisk vals, dansen som er kjent fra Wien.

Les mer om hotellet HER

Royal Garden Villas & Spa (Tenerife, Spania)

For de som fortsatt jakter på varmen og vil kombinere det med litt romantikk, kan Royal Garden Villas & Spa på kanariøya Tenerife være neste destinasjon.

Hotellet er et 5-stjerners paradis for nyforelskede, og består av 28 private villaer i størrelser fra 140 – 366 kvadratmeter, som alle er utstyrt med eget basseng og terrasser. Her kan par nyte seilturer med delfiner, par-massasje og romantiske middager.

Les mer om hotellet HER

Aquapura Douro Valley Hotel (Douro, Portugal)

Kombiner romantikk med vinsmaking i Portugal. Utenfor Porto, i hjertet av byen Lamego, finner du Hotellet Aquapura Douro Valley. Med beliggenhet langs elven Douro og blant de mange portvinsgårdene, er dette et ypperlig sted for vinglade par.

Det 5-stjerners hotellet er innredet moderne og stilfullt, og byr på en fantastisk utsikt over vingårdene og elven. Nyt et glass portvin på terrassen for en romantisk avslutning på dagen.

Les mer om hotellet HER

Hotel Villa Marina Capri (Capri, Italia)

Hotel Villa Marina ligger idyllisk til på den italienske øyen Capri og ønsker deg velkommen i deres romantiske omgivelser. Bak den elegante hotellfasaden møter de gjestene med moderne dobbeltrom og suiter.

Gjestene på Hotel Villa Marina Capri er bare en kort gåtur unna den berømte kabelbanen som forbinder den fasjonable havnen med Piazzetta — det beste stedet for shopping og elegante cocktails på øyen. Fra kabelbanen kan man nyte en fantastisk panoramautsikt utover Napolibukten.

I hotellets restaurant kan man nyte elegante retter som kombinerer lokale tradisjonsrike retter laget av hemmeligholdte familieoppskrifter, samt internasjonale retter. Til hver enkelt gjest vil kokken sette et unikt preg på retten.

Les mer om hotellet HER

Hotel Chateau Saint-Martin & Spa (Den franske riviera, Frankrike)

Det luksuriøse hotellet Chateau Saint-Martin & Spa ligger i byen Vence på den franske riviera. Rommene er stilfullt innredet med en romantisk atmosfære. Om dagene ser man ofte par som spaserer gjennom den lavendelduftende hagen utenfor hotellet, eller under skyggene til oliventreene.

Ettermiddagene kan man tilbringe i hotellets spa-avdeling og nyte eksklusiv pleie og skjønnhetsbehandlinger. Eksempler på behandlinger er hot-stone massasje, peeling eller et meditasjonskurs sammen med sin andre halvdel.

En optimal slutt på dagen er å spise på restauranten “Le Saint-Martin”, med kokken Franck Ferigutti i spissen, som har blitt utnevnt en Michelin-stjerne.

Les mer om hotellet HER

Kilde:trivago.no

Kommentarer