Uteserveringen hos 26 North Restaurant & Social Club på Bryggen i Bergen ble åpnet sommeren 2017. Etter forsommerens rekordvarme, kan F&B Manageren fortelle om rekordmange besøk allerede så langt denne sesongen.

Fra kjøkkenet på 26 North Restaurant & Social Club Bergen (bilde: carlsonrezidor.com)

26 North i Bergen har klatret omkring 200 plasser på TripAdvisor siden åpningen. I dag er restauranten rangert av gjestene blant topp 20 restauranter av 318 restauranter i hele Bergen. 85 prosent av gjestene har vurdert restauranten som «Excellent» eller «Very good».

– Vi er kjempeglade for de strålende anmeldelsene. Tilbakemeldingene fra våre gjester betyr alt for oss, så det er moro at restauranten har blitt så godt mottatt. Ekstra gøy er det med det fantastiske været vi har hatt, som har bidratt til at vi allerede nå har hatt rekordmange besøkende denne sesongen, forteller Alexander Mackenzie, F&B Manager ved 26 North Restaurant & Social Club i Bergen.

Han legger til:

– For å gi noen eksempler så har vi i mai alene solgt nesten 10 000 halvlitere og servert over 1 000 porsjoner med våre populære retter som burger, samt fish & chips».

I likhet med søsterrestauranten i Stavanger, ble 26 North Restaurant & Social Club i Bergen en umiddelbar suksess da den åpnet for nesten to år siden. Siden oppstarten har restauranten klatret over 200 plasser på TripAdvisor og mottatt strålende anmeldelser både for maten og servicen.

– Maten vår er oppriktig og kompromissløs. Vi bruker bare de aller beste råvarene fra de nordiske skogene, fjordene og gårdene. Hos oss skal gjestene få oppleve det absolutt beste som Norden har å tilby, forteller Thomas Dahl, kjøkkensjef ved 26 North Restaurant & Social Club i Bergen.

Baren (Bildekilde: Lisa Löwenborg/26north.no)

26 North Restaurant & Social Club ligger helt ytterst på Bryggen med det som trolig er byens beste beliggenhet. Her får gjestene servert moderne, nordiske retter som vafler og spekeskinke og andre nordisk inspirerte delikatesser, i uhøytidelige omgivelser.

Med stort fokus på lokale råvarer, og en kapasitet på totalt 304 sitteplasser, går 26 North Restaurant & Social Club en travel sommer i møte. Siden i fjor har de hatt egen uteservering, som har vært ekstra populær denne forsommeren.

– Vi har plass til ca 150 gjester på vår uteservering og det har vært smekkfullt nesten hver eneste dag den siste måneden. Det er kjempegøy å vise frem den flotte byen vår og den norske maten til både turister og Bergens innbyggere, smiler F&B sjefen.

26 North Restaurant & Social Club åpnet hos Radisson Blu Royal Hotel på Bryggen i Bergen i august 2016. Uteserveringen åpnet i april 2017.

Les også: Suksessrestaurant åpner uteservering på Bryggen i Bergen (april 2017)

Les mer om 26 North Restaurant & Social Club HER – Les flere saker om 26 North Restaurant & Social Club HER

26 North Restaurant & Social Club på Bryggen i Bergen (bilde: carlsonrezidor.com)

Kommentarer