Det nordiske fullservicebyrået Related, med flere destinasjoner på klientlisten, har inngått et strategisk partnerskap med PR- og markedsføringsbyrået United Spirit Nordic, som også er spesialister i turistnæringen.

Related og United Spirit Nordic som begge er spesialister i PR, markedsføring og salg innen reisebransjen inngår nå et strategisk partnerskap som tar sikte på at begge parter skal trekke på hverandres erfaring og kunnskap.

– Både Related og United Spirit Nordic har vært i bransjen i mange år, og som selskaper deler vi de samme verdiene – begge relatert til våre ansatte og våre kunder. Gjennom dette partnerskapet tror vi at vi kan gjøre hverandre bedre. Det gir også mer fleksibilitet for oss begge, siden det gir oss ekstra kapasitet i travle perioder. Videre kan klientene på begge sider dra nytte av den ekstra, sterke kompetansen vi begge kan tilby, sier Henrik Koch, administrerende direktør og eier av Related, som er nordiske representanter for Maldivene, Japan, Dubai, Malta, Flandern og flere.

– De komplementære ferdighetene og erfaringene til United Spirit Nordic og Related vil gi en ny dimensjon for begge organisasjonene. Begge selskapene har bygget sterke merkevarer i det nordiske markedet, og dette strategiske partnerskapet vil styrke denne posisjonen ytterligere. Vi ser frem til å samarbeide med Henrik og hans team for å levere merverdi for alle våre kunder, sier Christine Engen, eier av United Spirit Nordic, som er nordiske representantene for blant annet Jamaica Turistkontor.

Som en del av partnerskapet vil United Spirit Nordic også bli en del av nettverket Related Minds som for tiden er under utvikling og vil være fullt etablert i løpet av det kommende halvåret.

– Related Minds vil være en paraplyorganisasjon for Related og våre søsterselskaper og strategiske partnere – og forholder seg til måten vi er, jobber og opptrer som selskaper. Related Minds er et felles sett med verdier, visjoner og prosesser i alle selskapene; både når det gjelder hvordan vi er som arbeidsplass og som forretningspartnere, forklarer Henrik Koch.

Related og United Spirits Nordic vil nå bruke de kommende månedene på å justere og effektivisere prosesser og prosedyrer, og har allerede sakte begynt å trekke på hverandres kompetanse.

Kommentarer