Icelandair har laget en kortfilm om en heldig passasjer som vant en 48 timers Stopover på Island som ett ledd i lanseringen “Season of Surprises”.

Torsdag den 25. september lanserte Icelandair en kortfilm om en reisende som får sitt livs overraskelse, et to dagers stopover arrangement på Island. Den to minutter lange filmen viser den besøkende ved ankomst på Keflavik flyplass under det hun tror bare er den korte transittiden på flyvningen fra USA til Europa.

I stedet blir hun møtt med en uforglemmelig velkomst fra lokale islendinger som er klare for å vise henne det landet har å by på. Sjokkert og spent blir passasjeren tatt med ut i naturen for en spesiallaget stopover.

Filmen viser Kat, en fotograf fra LA på vei til London, i løpet av overraskelses turen på Island opplever hun sin kjærlighet for mat. Etter at sjokket avtar blir Kat tatt med på en gastronomisk reise, alt fra steking av lam og baking av rugbrød i varme kilder på Frost og Funi i Hveragerdi, til plukking av krekling og bjørnebær i Reykjadalur. Tilslutt avsluttes dagen med ett besøk til den hemmelige kilden på Fludir. I løpet av eventyret reflekterer Kat over hva som er viktig — å gripe alle muligheter som kommer for å oppleve nye ting. Lanseringen av filmen viser den unike muligheten du har når du flyr med Icelandair, nemlig Stopover på Island på vei til og fra Nord-Amerika. Icelandair har siden 1960 tallet gitt sine passasjerer muligheten til å oppleve den unike øyen i opptil 7 døgn uten tillegg i flyprisen. Island har et bredt spekter av aktiviteter, alt fra isbrevandring, Den blå lagune, vulkan turer til nordlys turer, alle finner noe av interesse. Icelandair gir sine passasjerer muligheten til å vinne sin egen fantastiske overraskelses stopover tur som en del av deres “Season of Surprises”. Du kan nominere deg selv eller en venn til en VIP behandling, se mer HER

Kommentarer