Booker du tidlig har du muligheten til å nyte et glass champagne mens du strekker ut beina på Emirates Business Class til en overkommelig pris. Emirates Premium Leisure belønner de som booker mer enn 90 dager før avreise med svært gunstig prisreduksjon på deres ettertraktede Business Class.

Terje Grue (EK)

Terje Grue (EK)

— Mange av passasjerene våre booker tidlig, og disse får nå muligheten til å oppgradere flyopplevelsen til en vesentlig lavere pris. Dette vil nok passe det norske markedet veldig godt, da vi ser at det er stadig flere privatreisende som ønsker å bruke penger på «luksus» når de skal fly, sier Terje Grue, administrerende direktør i Emirates Norge.

Prisreduksjon i trappetrinn

Det er tre nivåer i prisreduksjonen i Premium Leisure. De aller rimeligste prisene på Business Class får du ved å booke senest 90 dager før avreise. Deretter blir det noe lavere reduksjon som gjelder fram til 60 dager før avreise, og tilsvarende for 30 dager for avreise.

— På en reise til Dubai kan man spare rundt 6.600 kroner på en Business Class-billett om man booker den senest 90 dager før. Inkludert i billetten får man blant annet sjåførtjeneste som henter og bringer til og fra flyplassene, loungetilgang og Emirates velrennomerte service om bord, sier Grue.

Allerede populært

Emirates ser en markant vekst i salget gjennom turoperatører og de ulike onlinekanalene emirates.com og såkalte OTA’er (online travel agents).

— Derfor ønsket vi å imøtekomme denne trenden med et nytt prisprodukt. Vi ser allerede etter kort tid at de mest populære destinasjonene er de klassiske; Dubai, Bangkok, Sydney, Hong Kong og Kuala Lumpur — samt Maldivene og Mauritius. Vi ser samtidig at vi har en god vekst i salget i Business Class til Sør Afrika, India og Kina, sier Grue.

Prisreduksjonen kommer fram ved booking på emirates.com.

Her er noen priseksempler fra Oslo med billetter bestilt mer enn 90 dager før avreise

Destinasjon Business Class t/r Besparelse
Dubai 17,377 6,610
Bangkok 15,590 6,610
Hong Kong 19,696 5,670
Kuala Lumpur 18,049 6,610
Sydney 30,485 4,740

Les flere nyheter om Emirates HER

Kommentarer