Med 37 strender, turkisblått vann og avslappet karibisk stemning er Saint Martin et opplagt valg for en romantisk bryllupsreise. Her er det nok av muligheter til å skape nye, felles minner å ta med hjem, uansett om man drømmer om en ridetur på stranden, velvære på spa eller fantastiske kulinariske opplevelser. Og hvis du vil, kan du også gifte deg på stranden med utsikt over Det karibiske hav.

Hotel Karibuni - Saint Martin - Fransk Karibia
Karibuni Boutique Hotel ligger på den nordøstlige delen av Saint Martin – knappe 10 minutters kjøretid fra den lokale flyplassen Saint-Martin Grand-Case aeroport. Til mere kjente (og spektakulære) Sint Maarten Princess Juliana International Airport i den nederlandske delen av Saint Martin tar kjøreturen en knapp halvtime (Foto: @Karibuni)

Mange av oss har ventet med lengsel på å kunne reise mot solfylte, fjerne himmelstrøk igjen. Når det blir mulig igjen, bør du vurdere å se nærmere på øya Saint Martin i Karibia. Øya er et perfekt valg for romantiske ferier – enten du skal på bryllupsreise, feire en spesiell anledning eller bare vil pleie romantikken.

Saint Martin har hele 37 forskjellige strender – fra større strandområder hvor du for eksempel kan nyte en god lunsj og kald drikke – til små, hemmelige bukter hvor det er mer fred og privatliv.

Hvis du liker eventyr og adrenalinfremkallende aktiviteter, har øya også flere muligheter for det. For eksempel kan du hoppe i fallskjerm med utsikt over øyas frodige natur og vulkanske landskap, eller ta en romantisk tur langs stranden ved solnedgang. Hvis du heller vil utforske øya fra vannsiden, kan du gjøre det, enten ved å leie egen båt med mannskap eller ved å bli med på en felles båttur.

Les mer om romantiske ferieopplevelser i Saint Martin, Karibia HER (ekstern lenke)

Kommentarer