Rundt Fort Myers i det vestlige Florida finnes det flere muligheter for å oppleve en uforglemmelig valentinsdag sammen med sin utkårede.

Sanibel island (Bildekilde: related.dk)

Ved øya Sanibel utenfor kysten kan man dra på et unikt delfincruise hvor en kan oppleve de lekne havdyrene boltre seg rundt båten. Turen går også forbi mangroveområdene, hvor guiden forteller om områdets historie og om Calusa-indianere som tidligere levde der. Underveis serveres det noe å drikke samt noe søtt.

Les mer HER

Lovers Key (related.dk)

På øya Lovers Key arrangeres det i anledning valentinsdagen spesielle seremonier hvor par kan bekrefte kjærligheten til hverandre eller fornye ekteskapsløftet. Som en del av arrangementet serveres det brunsj eller lunsj samt sjampanje.

Lovers Key kan bare nås med båt, og øya har fått sitt navn fordi det visst nok for mange år siden var et sted hvor forelskede par dro for å være alene.

Les mer HER

Sjokolade-elskende par bør ikke gå glipp av Fort Myers’ prisbelønte sjokoladebutikk Norman Love Confections. Her kan man kjøpe alt fra mørke sjokolader med smak av tiramisu og sjokoladetrøfler med saltkaramell til hvite sjokolader med sitronganache — alt sammen håndlaget. I tillegg serveres det kaffe og bakervarer.

Les mer HER

Les mer om Fort Myers HER, om Florida HER 

Les også: Edison Festival of Light i Fort Myers

Kommentarer