Dersom du ønsker å gjøre årets valentinsdag til noe utenom det vanlige, kan du invitere din utkårede med til luksusresorten Banyan Tree Tamouda Bay i det nordvestlige Marokko.

Banyan Tree Tamouda Bay i Marokko (bildekilder: hotellet/related.dk)

Her kan dere starte dagen med en par-behandling i stedets spa og hamam, som er inspirert av marokkanske tradisjoner med fokus på å lade opp sinn, kropp og sjel.

Når mørket faller på, kan dere dra ut i ørkenen, hvor en privat butler serverer en nøye utvalgt meny under den mørke stjernehimmelen.

Det er også mulig å pleie seg selv med valentinsmiddag på stranden utenfor hotellet. Hvis dere fortrekker å nyte maten i mer private omgivelser, er det også mulighet for å bestille en kokk til å tilberede en grillmiddag på terrassen ved den private villaen, som i anledning dagen blir dekorert med blomster og lys.

Par som selv vil være med på å tilberede maten, kan bestille et matlagingskurs med stedets kokk, og lære å lage tradisjonell marokkansk mat — og dermed få mulighet til å ta valentinsminnene med hjem i det private kjøkkenet.

Les mer HER – Les flere saker om Marokko HER og om Banyan Tree Resorts HER og HER

Banyan Tree Tamouda Bay i Marokko (bildekilder: hotellet/related.dk)

Kommentarer