Royal Caribbean International presenterer de første detaljene i det nye konseptet «Perfect Day Island Collection», som vil inneholde en rekke private øy-destinasjoner rundt om i verden.

Utsikt fra heliumsballongen (Fotokilde: RCI)

– Hos Royal Caribbean handler det ikke bare om cruiseskipene. Våre destinasjoner er en like viktig del av cruiseopplevelsen, sier Michael Bayley, som er president og CEO, Royal Caribbean International.

– Vi introduserer «Perfect Day Island Collection» for å sikre at vi leverer den mest minneverdige ferien for våre gjester”.

Beach Club (Fotokilde: RCI)

Den første destinasjonen i samlingen er «Perfect Day at CocoCay” på Bahamas». Her kan man suse ned en vannvittig høy vannsklie, boltre seg i Karibiens største bølgebasseng, eller nyte den beste utsikten over Bahamas fra heliumballong. Men det er også mulig å slappe helt av i Karibiens største ferskvannsbasseng, eller nyte en perfekt  dag på stranden.

Thrill Waterpark blir den største i Karibien (Fotokilde: RCI)

Gjestene på CocoCay kan glede seg over aktiviteter som:

Thrill Waterpark

Vannparken vil ligge i hjertet av destinasjonen og gjestene kan glede seg over aktiviteter som:

  • Zip line tur over havnen
  • 30 vannkanoner
  • Sprayaway Geyser, spruter vann 25 meter opp i luften.
  • Royal Caribbean største Splashaway med vannkanoner og barne-sklier
  • Captain Jack`s, øyas møtested, hvor gjestene kan nyten en drink i en robåt
  • Skipper’s Grill for lunsj
  • Daredevils inviterer de mest dristige til to vanntårn
  • Oasis Lagoon, Karibiens største ferskvannsbasseng
  • Solelskere kan besøke tre fantastiske bukter, alle med unik stemning.
  • Total avslapning i en privat cabana

Sjørøverskute i vannparken (Fotokilde: RCI)

Chill Island

Det er også mulig å ha en fredelig dag unna det store anlegget, hvor man finner uberørt, krystallklart tropisk vann og hvit deilig sandstrand.

South Beach
South Beach er for de aktive med et stort tilbud av: volleyball, basketball, fotball, padleboarding, glassbunn kajakk og ikke minst «zorbing» i en oppblåsbar zorb ball mm.

Coco Beach Club (Fotokilde: RCI)

Coco Beach Club
For de som ønsker å toppe den perfekte dagen, anbefales eksklusive Coco Beach Club. Her kan gjestene reservere unike «overwater cabanas» . Med hengekøye over vannet, vannsklie og privat butler, vil gjestene ha alt de trenger for noen timer i fullstendig luksus.

«Perfect Day” på CocoCay åpner i november 2019. Ytterligere «Perfect Day Island Collection» destinasjoner i Asia, Australia og Karibien vil bli annonsert på et senere tidspunkt.

Les flere cruisesaker HER og om Royal Caribbean HER

Coco Beach Club (Fotokilde: RCI)

Kommentarer