Ryanair setter idag – tirsdag 24. mars, sine fly på bakken og lavprisselskapet regner med at det ikke blir noen kommersiell flyvninger igjen før i juni – DVS om drøye to måneder.

Ryanair`s Boeing 737-800 på City Airport Bremen i Tyskland (©otoerres)

Ryanair regner med en lang flypause på grunn av coronaviruset. Selskapet setter nå sine – og datterselskapenes, fly på bakken og regner ikke med å være tilbake i kommersiell rutetrafikk igjen før en gang i juni, melder Indipendent.co.uk.

Ryanairsjef Michael O`Leary sier at de ikke regner med at det vil bli noen ruteflyvninger i april og mai på grunn av alle restriksjonene som de enkelte land har innført. Han sier også at dette avhenger av hvordan coronakrisen utvikler seg og hvilke anbefalinger myndighetene vil komme med.

Ryanair vil imidlertid utføre såkalte “repatriation flights” (for det meste henting av strandsatte turister), samt tilby sin hjelp med frakt av viktige forsyninger som mat, medisiner og annet beskyttelsesutstyr.

Passasjerer som har kjøpt reiser med Ryanair i denne perioden (24. mars til 1. juni) vil alle ble kontaktet av selskapet.

Flere relaterte saker finner du  HERHERHER, HER og HER

Ryanair la tirsdag 24. mars ut dette kundebrevet på sine nettsider:

Ryanair - kundebrev - Coronakrisen - Michael O`Leary - 24. mars 2020
(screenshot: ryanair.com)

Kommentarer