Ryanair tilbyr nå Fast-Track service gjennom sikkerhetskontrollen for sine Business Plus-kunder på 25 flyplasser i Europa og antallet stiger stadig. Per idag gjelder dette flyplassene i Birmingham, Budapest, Brussel Zaventem, Edinburg, Eindhoven, Glasgow, Hamburg, Malaga, Roma Fiumicino, Stockholm Skavsta og Stuttgart.

Ryanair frister med følgende fordeler for sine  Business Plus kunder:

⦁ Gratis airport check-in
⦁ Priser fra €69.99
⦁ Fleksible billetter, som kan endres
⦁ Gratis 20kg checked-in bagasje
⦁ Fast-track gjennom sikkerhetskontrollen på 25 flyplasser over hele Europa
⦁ Prioritert ombordstigning
⦁ Premium setevalg
⦁ Gratis to stk kabinbagasjer

Robin Kiely (ryanair.ie)

Robin Kiely (ryanair.ie)

Mer enn 27 prosent av Ryanairs passasjerer reiser på “business” og selskapet øker nå antall ruter til de viktigste “businessdestinasjonene”. Business Plus koster kun fra €69.99 og produktet tilbys på hele det europeiske rutenettet

Les mer HER

Ryanair’s Robin Kiely sier:

– Ryanair er stolt over at vi kan tilføye 11 nye flyplasser, som kan tilby Fast-Track som en del av vårt Business Plus produkt, som vil gjøre reisen raskere og mer effektiv for våre Business Plus kunder, samtidig som de sparer tid og penger. Fast-Track er nå tilgjengelig på 25 flyplasser, som gjør at Ryanair er et smartere valg for de som reiser på Business, med gratis check-in på flyplassene, fleksible og endringsbare billetter, gratis 20kg checked-in baggasje, prioritert ombordstigning og premium setevalg.

– Forretningsreisende velger i økende grad Ryanair, på grunn av våre lave priser, bransjens høyeste punkltlighet og det ledende rutetilbudet i Europa, med en økende andel typiske business ruter som forbinder de største hovedstedene i Europa, økt frekvens og bedre tidtabeller, som vil bidra til store besparelser for både små og store bedrifter.”

 

 

 

Kommentarer