Ryanair starter en ny flyrute fra Torp Sandefjord lufthavn til Hamburg. Oppstart blir i oktober og ruten vil bli trafikkert to ganger ukentlig.  Dette er en del av selskapets  vinter 2017-ruteplan, som snart vil bli lansert.

Ryanair feirer sin nye Torp Sandefjord – Hamburg-rute ved å frigjøre seter på tvers av sitt europeiske nettverk. Setene vi være tilgjengelige fra 179 kr. Disse billige setene kan bestilles på Ryanair.com frem til mandag midnatt, (13. februar).

- Det er flott at Ryanair igjen vokser på Torp og en direkterute til Tyskland komplimenterer det rutenettet vi allerede har. Det har vært et press i markedet for å få tilbake en direkteforbindelse til Tyskland, så dette er gledelige nyheter for svært mange, sier Tine Kleive-Mathisen som er kommunikasjonssjef ved Torp Sandefjord lufthavn i en pressemelding.

 Ryanairs salgs- og markedsføringsleder Nikolaj Krogsgaard Thomsen sier:

 - Ryanair er glade over å kunngjøre en ny rute fra Oslo Torp til Hamburg, med reiser to ganger i uka som starter i oktober, som en del av vår Oslo Torp-service for vinteren 2017. Setene vil bli tilgjengelige snart.

– For å feire vår nye rute fra Oslo Torp til Hamburg, legger vi seter ut for salg over hele Europa for så lite som 179 kr. Disse vil være tilgjengelige for bestilling frem til mandag midnatt, (13. feb). Fordi disse fantastiske billige billettene blir utsolgt raskt, bør kunder logge seg inn på www.ryanair.com så de ikke går glipp av tilbudet.”

Kommentarer