Sabina M. Widenqvist tiltrådte den 1/09-2017 som ny direktør ved Quality Hotel Fredrikstad, og resultatene er allerede godt synlige.

– Jeg har gledet meg enormt til å ta over ansvaret for Quality Hotel Fredrikstad, og er svært takknemlig å ha fått denne muligheten. Hotellet er i utvikling og går fremdeles gjennom en fantastisk omstillingsprosess. 2016 var det første året hotellet hadde positivt resultat, og 2017 ser ut til å bli enda en ny rekord. De siste månedene av året vil vi fokusere på å levere et fantastisk julebord for våre gjester, og vi gleder oss til det vi har i vente for neste år og årene som kommer etter, sier den nybakte hotelldirektøren.

Sabina M. Widenqvist (bildekilde: choice.no)

Sabina Widenqvist kommer til Quality Hotel Fredrikstad med bred erfaring. Med studier innen diplomati og tidligere erfaringer fra restaurantbransjen startet reisen i Nordic Choice Hotels i 2011. Etter noen måneder i restauranten på Quality Hotel & Resort Norefjell (nå Norefjell Spa & Ski), tok hun steget opp som Housekeeping-assistent som så banet veien til stillingen som Husøkonom på Comfort Grand Central.

I 2016 gjennomførte hun Management Trainee programmet for Quality Hotel-kjeden som avsluttet i Fredrikstad, og fikk der stillingen som hotellsjef, før hun nå altså har tatt over roret helt og holdent.

– Sabina har vist stor utvikling og et brennende engasjement for Fredrikstad siden hun kom til Quality Hotel Fredrikstad. Med imponerende resultater på kort tid og en betydelig økning i trivsel blant de ansatte var valget enkelt ved ansettelse av ny direktør”, sier Henrik Ståhl, driftsdirektør for Quality Hotel Norge.

Flere B2B-nyheter finner du HER og HER – Les flere saker om Quality Hotels HER og om Nordic Choice Hotels HER

Kommentarer