Catalunya Convention Bureau, en organisasjon tilknyttet Katalonias turistråd, har utarbeidet en oversikt over mer enn 100 opplevelsestilbud som egner seg til insentivreiser i Katalonia.

Oversikten er tilgjengelig på flere språk. Link finnes nederst på siden (Skjermdump: gencat.cat)

Regionen Katalonia kan krysses på under to timer, men har et stort variert og innholdsrikt tilbud. Her kan du velge om aktivitetene skal foregå i solglitrende middelhavsbølger, vilt fjellandskap, klassisk arkitektur med tusen år gamle steiner eller andre steder med imponerende utsikt.

Opplev Katalonia på sitt mest eventyrlystne, modige og spektakulære mens dere bygger en bro eller lever ut fantasien om å spille på “Barca” for en dag. Hvis man foretrekker aktiviteter rundt temaet matkultur, så er Katalonia  et utpreget vinland, men har også rismarker, frodige åkre, samt hav og viker fulle av fisk og skalldyr. Og ikke minst finnes det markeder med råvarer av ypperste klasse og kreativ kokekunst som er kjent og beundret over hele verden.

Her kan man lage sin egen vin eller fiske ute på havet. Katalonia er et perfekt sted å oppleve og utforske sammen, for å bli inspirert og sette ut i livet grunnleggende prinsipper for det å jobbe som et lag, om det så er å spille Barcelonas egen versjon av rumba, lete etter en skatt på Costa Brava, lage sin egen film eller bli med på å bygge høye mennesketårn.

Oversikten finnes på flere språk du finner den HER (ekstern lenke)

Flere saker om Katalonia finner du HERFlere B2B nyheter finner du HER og  HER

Kommentarer