Allerede nå slipper SAS flybillettene for vintersesongen 2020/21 til Norges og Sveriges største skisteder Sälen og Trysil. SAS flyr til Scandinavian Mountains Airport fra London Heathrow, København og Aalborg.

SAS- Airbus A320neo - Scandinavian Mountains Airport - SkiStar
SAS-fly fra København lander på Scandinavian Mountains Airport. (Foto: Ola Matsson/SkiStar)

– At SAS fortsetter å fly til Sälen-Trysil og allerede nå slipper billettene for neste vintersesong ser vi som et gjennombrudd for å kunne konkurrere i det internasjonale markedet. Skal vi lykkes må internasjonale gjester kunne forhåndsbestille skiferien tidlig, det gjelder både reisen og overnatting. Ambisjonen vår er at det skal være enkelt å bestille. Hos oss har overnatting for neste sesong vært tilgjengelig siden januar, nå kan våre danske og britiske gjester også bestille direktefly tidlig, sier Mathias Lindström, salgs- og markedsdirektør i SkiStar.

London trafikkeres i perioden 26. desember 2020 – 3. april 2021. Aalborg og København fra 27. desember til 4. april 2021. SAS vil fortsette og operere flyrutene med sine mest moderne fly, Airbus A320neo, som innebærer betydelig mindre støy og klimapåvirkning.

– Vi er glade for å ha kommet i gang, og ser fram til å fly til Sälen-Trysil fra Danmark og Storbritannia også neste vinter. Korte reisetider, attraktiv rutetabell i kombinasjon med fantastiske muligheter for skikjøring i svenske og norske fjell tror vi vil lokke mange skientusiaster, sier Freja Annamatz, pressesjef i SAS.

Fakta om Scandinavian Mountains Airport (SCR) – Sälen-Trysil:

  • Flyplassen ligger på grensen til Norge
  • Terminalbygget har fire gater og inneholder blant annet kafé,, butikk og shop.
  • Flyplassen er privateid av 33 bedrifter.
  • Forsyner Norges og Sveriges største skisteder med internasjonale gjester
  • Transfertiden til Sälens nærmeste skiområder er ti minutter, til Trysil tar det 40 minutter.
  • Regionen er Skandinavias største vinterdestinasjon.

Les også: Dagen efter Brexit – Lördag landade det första Londonflyget på Scandinavian Mountains AirportEtt historiskt ögonblick – det första internationella flyget har landat på Scandinavian Mountains AirportSAS starter direkteruter til Scandinavian Mountains Airport

Flere saker om Scandinavian Mountains Airport finner du HER

Kommentarer