Oljekrisen tiltross: SAS har ingen planer om å legge ned “businessruten” mellom Stavanger og Houston. Flyselskapet har fått merke nedgangen i oljebransjen men ruten som idag – torsdag 20. august kan feire sitt ett års jubileum, lever fortsatt trygt, melder danske check-in.dk.

– Vi har ingen planer om å lukke ruten. For det er kunder til ruten. Og nå skal det heller ikke så mange til for å fylle flyet, sier Lars Sandahl Sørensen som er konserndirektør i SAS til det danske nettstedet.

Det Sandahl Sørensen sikter til er at flyvningene mellom Stavanger og Houston gjennomføres med en “businessutgave ” av Boeing 737-700 fra sveitsiske PrivatAir med plass til kun 44 passasjerer – alle i businessklasse. Selskapet trenger rundt 50 prosent belegg – DVS kun 22 passasjerer, for at ruten skal kunne bære seg.

Nyhetene om at Air France og Lufthansa legger ned sine ruter til henholdsvis Paris og Frankfurt har også gitt SAS ny tro på ruten da disse nok  “stjal” såkalte “oljepassasjerer” til blant annet Houston.

Relaterte saker:

Tidligere saker: 

Kommentarer