SAS sine passasjerer kan se frem til å nyte en ny champagne denne sommeren. En eksklusiv avtale med Charles Hiedsieck gjør at SAS nå kan servere en ny vintage champagne ombord i sine fly.

Charles Hiedsieck Champagne for SAS (bildekilde: sas ab)

SAS’ samarbeid med Charles Hiedsieck og deres Rose Vintage Champagne gir SAS sine businesspassasjerer eksklusiv mulighet til å bli de eneste i verden som får muligheten til å smake på en nylig lansert Vintage.

SAS erstatter sin ikke-vintage Brut med den tidligere uutgitte Rose Vintage 2005, og alle de gjenværende flaskene av 2006 vintage-utgaven.

– Vi har valgt denne nye champagnen da smaksprofilen er en perfekt match for SAS Business Class. Med fruktige noter og en smak av fiken, pinjekjerner og brioche, så får champagnen en lang og balansert finish. Den løfter vårt champagne-tilbud til et høyere nivå, sier Peter Lawrence som er Head Chef hos SAS.

– Ved å kunne tilby denne tidligere uutgitte Rose Vintage 2005, og sikre alt som er igjen av 2006-utgaven, så kan vi nå servere et eksklusivt utvalg champagner til våre gjester om bord sier Lawrence.

Les flere saker om SAS HER

Les også: SAS presenterer nyhet fra Mikkeller (juni 2018) - Premiere for mat og drikkekonseptet “New Nordic by SAS” (mai 2017)

Charles Hiedsieck Champagne for SAS (bildekilde: sas ab)

Kommentarer