Bendik slipper sitt tredje album, “Fortid”, i dag  fredag den 26. februar og markerer det ved å spille tre konserter om bord på SAS flygninger til Stavanger, Bergen og Oslo. Fredag ettermiddag vil SAS-passasjerer på utvalgte flygninger få oppleve minikonserter med kritikerroste Bendik.

– SAS Live Music er et samarbeid mellom SAS og Universal Music, konseptet skal gi våre kunder unike musikalske opplevelser, og samtidig får unge og lovende artister en mulighet til å vise seg frem i et nytt og spennende miljø, sier Marianne Orderud, markedssjef i SAS.

Det vil bli arrangert konserter hver måned i 2016, hvor alle blir skreddersydd til å passe godt inn på de noe uvanlige arenaer og omgivelser på flyplassene og om bord i flyene.

— De første konsertene i januar ble en suksess, vi har fått så gode tilbakemeldingene fra de reisende som fikk oppleve minikonserter med bandet Casa Murillo om bord våre flygninger. Jeg er veldig fornøyd med at vi har Bendik med oss i dag, og kan tilby passasjerene våre minikonserter om bord og være med på å markere albumslipp i lufta.

Bendik skal spille i SAS innenrikslounge på OSL og om bord på strekningene Oslo — Stavanger, Stavanger — Bergen og Bergen — Oslo. Silje Halstensen i Bendik gleder seg til å feire slipp av nytt album i lufta om bord på SAS fly.

– Jeg har et veldig godt forhold til SAS. Jeg møter stadig vekk på hyggelige ansatte og jeg elsker vår interne bandkonkurranse om å få flest EuroBonus poeng. De gangene jeg tar med utstyret mitt inn i flyet spør gjerne flyverten om jeg vil spille for dem med gitaren min og nå skal det faktisk skje. Jeg gleder meg og det blir fint å kunne si at jeg har been there, done that neste gang, sier Silje.

Om SAS Live Music

SAS Live Music ble først lansert 26.januar, bandet Casa Murilo slapp sin nye singel High Flyer og spilte om bord på strekningene Oslo-Trondheim, Trondheim – Bergen, Bergen – Stavanger og Stavanger-Oslo. Bendik slipper album og spiller i dag, fredag 26. februar.

Noen av de andre artistene det vil bli mulig å oppleve de neste månedene med SAS Live Music er Morten Myklebust, OMVR Izabell, og Gundelach.

Les også: SAS vil arrangere live-konserter i luften

Bendik sine nettsider finner du HER og Facebooksiden HER 

Kommentarer