SAS starter sommeren 2020 hele 14 nye direkteruter fra Skandinavia, og lanserer fem helt nye destinasjoner. Fra Oslo åpnes en direkterute til Valencia, og fra Bergen kan du kommende sommer fly direkte til Barcelona. Fra Haugesund lanseres også en sommerrute til København

SAS vil bruke Airbus A 320neo på mange av de nye rutene sommeren 2020 (pressefoto: sas.ab)

Neste sommer starter SAS nye direkteruter fra Skandinavia til flere av de mest populære reisemålene i Sør-Europa rundt Middelhavet, som italienske Bari, Rhodos, Tivat i Montenegro, Zadar i Kroatia og Valencia. Den nye ruten fra Oslo til Kyiv som starter senere i høst, fortsetter til sommeren.

– Det er gledelig at så mange velger å reise med SAS i feriemånedene, så vi videreutvikler tilbudet vårt i samsvar med hva våre kunder ønsker også for neste sommer, sier finansdirektør i SAS, Torbjørn Wist.

SAS’ nye ruter fra Oslo til Valencia og fra Bergen til Barcelona gjør at SAS vil fly til seks spanske byer fra Norge neste sommer.

Fra april øker SAS også antall daglige avganger mellom Trondheim og Stockholm, samt mellom Oslo og Aalborg. For vestlandsregionen vil vi se en ytterligere forbedring av de internasjonale flyforbindelsene gjennom at Haugesund får en direkterute til/fra København.

– Det er av stor betydning for Vestlandet med en kobling direkte til/fra København og det globale SAS og Star Alliance nettverket, enten det gjelder med fritids- eller jobbrelaterte reiser, sier Torbjørn Wist.

Fra København åpner SAS nye ruter til italienske Bari, montenegrinske Tivat og kroatiske Zadar, tre ferieperler ved Adriaterhavet som byr på fantastisk bading og pittoreske, historiske omgivelser.

En fjerde nyhet fra den danske hovedstaden blir det klassiske feriestedet Rhodos i Hellas. Dessuten øker SAS kapasiteten mellom København og St. Petersburg i takt med at visumreglene til St. Petersburg nå lettes opp.

Fra Stockholm forlenger SAS sesongen til Beirut, en etterspurt nyhet av mange reisende. Luxembourg får også en utvidet rutetabell med flere avganger og blir en året rundt-destinasjon.

Mange av de nye rutene vil bli trafikkert med fly av typen Airbus 320neo, markedets mest drivstoffeffektive fly.

– SAS jobber ambisiøst for å redusere det negative klimaavtrykket, med løpende reduksjon av skadelige utslipp fra selskapets virksomhet. Nye fly med lavere drivstofforbruk, satsinger på biodrivstoff og CO2-kompensasjon for EuroBonus-medlemmenes reiser er noen eksempler på omstillingen til en mer bærekraftig reisevirksomhet, sier Torbjørn Wist.

SAS sommernyheter 2020 Sverige

Fra Stockholm:

  • Økt og forlenget tidtabell til Beirut i Libanon.
  • Ruten till Luxembourg blir en ny helårsdestinasjon

SAS sommernyheter 2020 Danmark

Fra København:

  • Bari i Italia, Rhodos i Hellas, Tivat i Montenegro, Zadar i Kroatia.

Fra Århus:

  • SAS starter nye ruter til Alicante i Spania og Chania på Kreta og øker på rutene til Malaga og Palma de Mallorca i Spania.

SAS sommernyheter 2020 Norge

Fra Oslo:

  • Valencia i Spania
  • Ruten fra Oslo til Kyiv i Ukraina blir en ny helårsdestinasjon

Fra Bergen:

  • Ny rute til Bergen fra Barcelona.

Fra Haugesund:

  • Ny rute fra Haugesund til København.

Flere relaterte nyheter finner du HER og HER

Kommentarer