SAS og Apollo fornyer samarbeidet for sommer- og vintersesongen 2020. Avtalen er verdt cirka 1,4 milliarder svenske kroner og gjelder for charterfly innen Europa. SAS vil fly Apollos kunder til og fra 23 steder i Norge, Sverige og Danmark til 26 reisemål i Europa.

SAS - Airbus A321LR - Langdistansefly
SAS nye Airbus A321 LR som reduserer klimautslippene med ca. 20 % sammenlignet med tidligere generasjoner fly. (Bildekilde: SAS – Scandinavian Airline)

Apollo velger igjen å forlenge det mangeårige samarbeidet, noe som innebærer at SAS blir hovedpartner for de fleste charterflyvningene fra Skandinavia sommeren og vinteren 2020.

– Vi er svært glade for avtalen og det langvarige samarbeidet med Apollo. Chartersamarbeidet er en viktig del av vår strategi for å tilpasse kapasiteten til sesongen. SAS fortsetter å fase inn nye, miljøeffektive fly i flåten med nytt SAS-design og oppgraderte kabiner. Det er fint å kunne fortsette med å ønske Apollos kunder velkommen om bord, sier Markus Ek, global salgssjef i SAS.

SAS’ fly er godt egnet til å operere fra flyplasser fra så vel regionale som større byer i Skandinavia.

– For Apollo er det naturlig å forlenge samarbeidet med SAS, et skandinavisk selskap som er en trygg og god partner for Apollo og som legger stor vekt på flyreiser med stadig lavere utslipp. SAS tilbyr direktefly til våre  reisemål med en service og pålitelighet som våre kunder setter pris på, sier Leif Vase Larsen, administrerende direktør for DER Touristik Nordic AB.

Flere saker om Apollo og SAS finner du HER og HER

SAS - Airbus A 350 XWB - soloppgang
SAS nye langdistansefly Airbus A 350 XWB i selskapets nye fargeskjema (Bildekilde: SAS – Scandinavian Airline)

Kommentarer