SAS vil sommeren 2018 tilby et nytt eksklusivt øl  fra det danske bryggeriet Mikkeller.  Dette som en del av flyselskapets  New Nordic Food & Beverage-konsept. Nå presenteres et alkoholfritt øl som er brygget for å få en lett fruktig smak, hvor humle, belgisk gjær og krydder gir et komplekst og nydelig øl. Dette har gitt et kompleks og drikkbart øl, perfekt for sommersesongen.

SAS presenterer et nytt alkoholfritt øl fra danske Mikkeller (bildekilde: sas ab)

– SAS arbeider kontinuerlig med å oppdatere og forbedre sitt drikkeutvalg ombord, og vi mener at vi er ledende på markedet med den menyen vi nå tilbyr. Siden vi lanserte vårt nye serveringskonsept New Nordic By SAS for et år siden har vi introdusert flere nye og forskjellige øltyper, som inkluderer eksklusive ølsorter fra det danske bryggeriet Mikkeller. Men vi mente at et spennende alkoholfritt øl manglet, sier Peter Lawrence som er Head Chef i SAS

SAS’ utvalg av ølsorter fra Mikkeller er basert på de beste ingrediensene som finnes på markedet. Felles for alle er at de setter en ny standard for drikkevarer servert ombord på våre fly. Mange typer øl som serveres ombord er brygget og fragmentert ved bruk av villgjær og serveres når smaksprofilen er på toppnivå.

– SAS har arbeidet sammen med Mikkeller på utviklingen av hele 18 eksklusive ølsorter, en cocktail og en vodka. Vi ser frem til fortsette vårt spennende samarbeid, og utvikler nå ytterligere seks nye ølsorter som snart skal serveres ombord i alle våre fly, sier Peter Lawrence.

Les også: Premiere for mat og drikkekonseptet “New Nordic by SAS” (mai 2017) – Les flere saker om SAS HER

Kommentarer