SAS starter i januar 2020 en daglig helårsrute til Los Angeles fra København. Ruten vil gi gode forbindelser til og fra flere norske byer. Oppstart blir den 13. januar 2020.

SAS Airbus A 330
SAS flytter dagens rute til Los Angeles fra Stockholm til København (bildekilde: sas ab)

SAS møter nå etterspørselen fra kunder i den folkerike regionen i og rundt Danmark, samtidig som at mange norske byer får en bedre forbindelse til den amerikanske vestkysten.

Byene Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Oslo får nå effektive forbindelser med Los Angeles via København.

– Vi åpner en helårsrute til Los Angeles fra København som vil koble en stor region med mange skandinaviske byer til den amerikanske vestkysten. Med attraktive avgangstider og effektive forbindelser vil også reisende fra USA lett kunne reise til flere byer langs norskekysten, sier finansdirektør i SAS, Torbjørn Wist.

SAS har siden 2016 fløyet fra Stockholm til Los Angeles, men velger nå å flytte ruten basert på bedre forutsetninger og trafikkgrunnlag som vil innebære daglige avganger fra København.

– Los Angeles er en av de mest etterspurte interkontinentale rutene til og fra Skandinavia. Det er en viktig rute som nå får en daglig forbindelse med avgangstider som gjør reisen både mer effektiv og behagelig, sier Torbjørn Wist.  

Les også: SAS starter nye USA-ruter: Oslo — Miami, København — Miami og Stockholm — Los Angeles (august 2015)

Billetter i salg fra 3. september 2019, med første flyvning 13. januar 2020.

Flere saker om SAS finner du HER

Kommentarer