Lørdag den 1. februar 2020 gjør SAS comeback med helårlige ruteflygninger på Bardufoss etter 12 års fravær. Flyselskapet vant avtalen med Forsvaret i Norge i konkurranse med Norwegian, noe som nå legger til rette for tre daglige flygninger til/fra Oslo, med forbindelser videre inn i SAS og Star Alliance’ øvrige rutenett.

SAS vender tilbake til Bardufoss etter et fravær på 12 år (foto: ©otoerres)

Bardufoss, som ligger kun èn times kjøring fra vakre Senja, er omgitt av flott natur som ofte er omtalt som et «Norge i miniatyr». Her er det fantastiske forhold for skikjøring om vinteren og spektakulære fjellturer i sommerhalvåret.

Les mer om Senja HER og HER (Visit Senja på Facebook)

Norges nasjonalfoss, Målselvfossen, innbyr til eventyrlige fiskeopplevelser, og man kan overvære Nord-Europas lengste laksetrapp, Polar Zoo og la seg forfriske i Polarbadet i karakteristiske Målselv Fjellandsby.

Les mer om Målselv HER og HER (Visit Målselv på Facebook)

- I tillegg til at Forsvarets personell med familie og venner skal få nyte godt av SAS’ flytilbud, så er det også gledelig at vi gjør denne vakre regionen i Norge tilgjengelig for andre gjennom SAS og Star Alliance’ store rutenett, sier finansdirektør i SAS, Torbjørn Wist.

Flygningene på Bardufoss starter lørdag den 1. februar 2020 med Boeing 140-180 seters Boeing 737, og fra neste høst vil markedets mest miljøvennlige fly på kort- og mellomdistanse, Airbus 320 neo, fases inn i det norske rutenettverket, og med det også forbedre kvaliteten på flytilbudet ytterligere.

Nettsiden til Bardufoss lufthavn finner du HER

Les også: SAS vant avtalen med Forsvaret (oktober 2019)

Flere saker om SAS finner du HER, mens flere saker om storkundeavtaler finnes HER

Kommentarer