Fra og med mandag 11. mai tilbyr SATS utetrening på Bislett Stadion. Regjeringen åpnet for utendørstrening i grupper opp til 50 personer fra 7. mai, og det gleder både SATS og deres medlemmer. Nå får SATS medlemmer muligheten til å trene gruppetimer sammen med andre igjen, hvilket bidrar til bedre helse.

Da det ble kjent at regjeringen åpnet for å trene utendørs i større grupper, snudde SATS seg raskt rundt. SATS kommer til å følge Helsedirektoratets anbefalinger, og vil tilby mer enn 80 utendørs gruppetimer om dagen, deriblant timer på Bislett Stadion.

Alle medlemmer hos SATS har mulighet til å delta på timene, og på Bislett Stadion vil det tilbys Crosstraining, Running og Yoga i første omgang. Det vil ikke benyttes utstyr på timene.

– Dette er en gledelig nyhet for oss alle i SATS, og ikke minst for våre medlemmer. Vi vet at fysisk og mental helse henger tett sammen, og derfor er det fantastisk at vi endelig kan tilby utendørs gruppetrening slik at flere kan komme i gang med sin trening i disse utfordrende tider. I første omgang starter vi med Crosstraining, Running og Yoga. Vi kommer til å tilby disse timene i hele Norge, og det er ekstra gøy at vi kan ha timer på Bislett Stadion synes vi. Her kan vi samle opp til 50 personer per gruppetime og samtidig ha svært god plass slik at vi overholder smittevernreglene. Vi gleder oss virkelig til å se medlemmene våre igjen, sier Wenche Evertsen, Country Manager i SATS Norge.

Alle SATS medlemmer er velkommen på utendørstimene, uansett om de har fryst medlemskapet eller om de vanligvis ikke har tilgang til gruppetrening. SATS kommer til å følge Helsedirektoratets smittevernsregler.

Timene vil holdes alle hverdager kl. 06:30-08:00, samt lørdager og søndager kl. 08:30-10:00. SATS benytter sitt bookingsystem på web eller i app, der kun medlemmer vil kunne delta.

Flere relaterte saker finner du HER

Kommentarer