Reisearrangøren Apollo vil gjøre det enklere for nordmenn å dyrke den nyoppdagede interessen for padel i sommer, og lanserer nå flere hotellnyheter med splitter nye baner.

Padel -Apollo- Hoteller - Turarrangører - Sport- Trender
Apollo utvider hotelltilbudet med verdens raskest voksende sport – padel (Bildekilde: Apollo)

2020 ble året rekordmange av oss oppdaget padel – racketsporten som i korte trekk kan beskrives som en blanding av tennis og squash. Når Apollo fortsetter sin strategiske satsning på sport og aktiviteter i ferien er det derfor langt ifra tilfeldig at det satses stort på nettopp denne grenen.

– Som Nordens største arrangør av treningsreiser er det klart at en så populær sport som padel skal inkluderes i vårt tilbud. For sommeren lanserer vi nå både flere hotellnyheter med padelbaner og spesielle padeluker, og etterspørselen er allerede stor, sier Jon Engenes, salgssjef i Apollo.

Satser i Hellas

Tre av de nye hotellene ligger i Hellas. Det er også her de spesielle padelukene vil finne sted i sommer, hvor profesjonelle padelinstruktører vil være til stede for padeltrening uten ekstra kostnad. Alle treningsarrangementer, spesielle treningsuker og sportsbegivenheter ligger tilgjengelige i Apollo Sports nordiske treningskalender.

– I sommer åpner vi dørene til to nye Apollo Sports-hotell: Sivota Retreat – powered by Playitas på det greske fastlandet, og Porto Myrina – powered by Playitas på øya Limnos. Begge er selvfølgelig blant hotellene som nå utstyres med egne padelbaner, i tillegg til det nye Mondo Boutique-hotellet Porto Plomari på øya Lesvos. Her får gjestene våre den perfekte kombinasjonen av middelhavsidyll og intense timer på padelbanen, sier Beatriz Rivera, som er kommunikasjonsansvarlig for Apollo i Norge.

Dette er padel

Padel er i dag rangert som verdens raskest voksende sport. Både antall utøvere og  padlebaner har økt i rekordfart, og på verdensbasis finnes det nå over 13 millioner spillere. 

Padel er veldig lik tennis med lignende regler, men regnes som både lettere og mer sosialt. Padelbanen kan anlegges både utendørs og innendørs.I tillegg er området bare en tredjedel av en tennisbane, noe som forenkler etableringen av nye baner.

Her kan du spille padel med Apollo:

  • Sivota: Sivota Retreat – powered by Playitas
  • Limnos: Porto Myrina – powered by Playitas
  • Lesvos: Mondo Boutique Porto Plomari
  • Egypt: Aqua Vista – powered by Playitas

Les mer om Apollos padeltilbud HER

Les også: To nye Playitas i HellasOppdag Hellas til fots

Kommentarer