logo-white

Saveur Magazine Culinary Travel Award: Her får du best flymat

Emirates fikk toppkarakterer for regionalt inspirert mat, In-flight service og Onboard Lounge-tilbud under Saveur Magazine Culinary Travel Award. Flyselskapet vant prisene for for ‘Best In-Flight Dining’ på First Class og Business Class for andre år på rad.

Emirates ‘Best In-Flight Dining’ (foto: EK)

Saveur, et amerikansk globalt anerkjent magasin for kulinariske reiser, spurte et ekspertpanel av reisevante lesere fra hele verden om å identifisere verdens beste byer, markeder, restauranter, barer, hoteller, flyselskaper og andre opplevelser. Panelet listet Emirates syv-retters måltider servert på Royal Doultons fineste porselen, omfattende utvalg av årgangsviner, og sunn kost som faktorer som skiller dem fra andre aktører.

Screenshot: Saveur Magazine

– Saveur er en av de mest innflytelsesrike og respekterte påvirkerne i den kulinariske verden, sier Terry Daly, Divisional Senior Vice President, Service Delivery Emirates.

– Å bli anerkjent av en publikasjon av et kaliber som Saveur har spesielt stor verdi, og validerer den oppmerksomheten til detaljer som vi legger i vårt In-flight mat- og drikke-tilbud. Kvaliteten på kjøkkenet vårt reflekterer Emirates’ forpliktelse til å gi våre passasjerer verdens beste flyopplevelse.

Laks a la Emirates (EK)

Emirates sine regionalt inspirerte retter er utarbeidet av fem-stjerners kokker som tilpasser hver In-flight-meny til å gjenspeile de kulinariske smakene på bestemte ruter og destinasjoner. De reisende får derfor oppleve ulike menyer på hver Emirates-tur – fra japansk gastronomi servert på spesialdesignet servise, til autentiske indiske regionale favoritter.

Panelet i Saveur hedret også Emirates Onboard Lounge som en annen nøkkeltjeneste som bidro til at flyselskapet fikk toppkarakterer. Onboard Loungene er tilgjengelig for First Class- og Business Class-passasjerer på flytypen A380, og gir passasjerene et sted å strekke på beina, knytte nye kontakter over fine viner og cocktails, og nyte småretter og delikatesser på 40.000 fot.

– Som etablerte reisende, matelskere og kokker, oppsøker redaktørene, bidragsyterne og leserne av Saveur de aller beste kulinariske destinasjonene over hele verden, sier Betsy Andrews, ansvarlig redaktør i Saveur.

– Årets vinnere av Culinary Travel Award begeistrer og inspirerer oss med sin forpliktelse til utmerket mat, drikke, service og opplevelser. Vi er svært begeistret for å ha slike spennende og deilige alternativer når vi planlegger våre neste mat-fylte reiser.

 

Mini dessert hos Emirates (EK)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(foto: ©otoerres)

Reiselivsmagasinet på RadioRiksOslo torsdag 25. april 2024

(Foto: Ivan Sardi)

Økende interesse for sykkellandet Kroatia

Sykehusskip: Håndterapeut Yieddy Ferreira jobber med mobilitet sammen med en pasient (Foto: Tirsa Tapia Zamora)

Nytt sykehusskip for gratis kirurgi og opplæring i Afrika sør for Sahara

Fra mellomoppgjøret i 2023 (Foto: HK/LO)

Fare for streik i norske taxfree-butikker

Illustrasjonsbilde: Avinors elfly over Trondheim lufthavn, Værnes (Foto: Øystein Løwer / Avinor)

Norge skal etableres som internasjonal testarena for null- og lavutslippsluftfart