Scandic gikk helt til topps i hotellklassen i Norges største undersøkelse av kundeopplevelser.

Scandics kundesenter - Kundeserviceprisen 2020
Scandics kundesenter vant Kundeserviceprisen 2020 (Bilde: Scandic Hotels)

Kundeserviceprisen ble etablert i 2007 og har til hensikt å sette bransjen på kartet, løfte standarden, skape intern stolthet blant vinnere og deltakere og være en pådriver for gode kundeopplevelser i kundesenteret. Prisen er et samarbeid mellom SeeYou og Confex, og torsdag 7. mai var resultatene for 2020 klare.

Scandic gikk helt til topps i klassen for hoteller med en poengsum på 83,5. Poengsnittet i hotellklassen var på 66,6 og snittet for samtlige klasser var på 73,9.

– Dette var en fantastisk nyhet å få nå. Det er første gang hotellbransjen er en del av Kundeserviceprisen, og jeg er stolt og glad over at vi gikk helt til topps. Nå har jeg akkurat hatt en felles Skype-samtale med alle på teamet, og gleden er stor, sier teamleder Emine Kruezi.

Fokus på feedback

Klassevinnerne får prisene utdelt på Call Center-dagene som er utsatt til oktober på grunn av koronasituasjonen. Kundesentrene måles på telefon, e-post, chat og Messenger, og blir vurdert i flere ulike kategorier. Kruezi forteller at hun og teamet jobber grundig og systematisk for å styrke kundeopplevelsen.

– Vi er veldig opptatt av å gi tilbakemeldinger til hverandre, dele erfaringer og gode opplevelser som kan hjelpe andre å gjøre det bedre. Vi leser kommentarer fra kunder og gjør det vi kan for å tilby den beste servicen, sier hun.

Les mer om Kundeserviceprisen 2020 her HER

Kommentarer